Sifnos
Thira (Santorini)
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Sifnos - Thira (Santorini) är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Sifnos till Thira

Sifnos Thira-rutten går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. SeaJets trafikerar den här sträckan upp till 7 gånger per vecka med en restid på runt 6 timmar 5 minuter när Zante Ferries servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 6 timmar 35 minuter.

Det finns totalt 9 linjer att välja på vecka om du vill åka Sifnos Thira-rutten mellan Kykladerna och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Sifnos till Thira?

  Färjeresan från Sifnos till Thira tar ungefär 6h 20m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Sifnos till Thira?

  Priserna för färjan mellan Sifnos - Thira varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 145 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Sifnos - Thira?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Sifnos och Thira, dessa är
  • SeaJets
  • Zante Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Sifnos - Thira?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Sifnos - Thira, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Sifnos - Thira?

  Ja, mellan Sifnos - Thira kan du resan utan bil med
  • SeaJets
  • Zante Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Sifnos - Thira?

  Ja, du kan resa med bil mellan Sifnos - Thira med
  • SeaJets
  • Zante Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Sifnos - Thira?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • SeaJets
  • Zante Ferries
 • Vad är avståndet från Sifnos till Thira?

  Det är uppskattningsvis 56 sjömil mellan Sifnos och Thira.

Guide till Sifnos

Sifnos, som ibland kallas Siphnos, är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp. Ön ligger mellan ön Serifos och ön Milos, väster om Delos och Paros och cirka 130 km från Pireus på det grekiska fastlandet. Apollonía, huvudstad på Sifnos (även kallad Hora), är byggd i form av en amfiteater på tre kullar i mitten av ön. De smala gatorna och vitkalkade husen i Hora bildar en vacker, traditionell kykladisk stad. Apollonia är hem för öns Folklore Museum som ligger vid Hiróon Square som översätts till "Torghjältar"). Kastro (slott / befästning) är en av de mest spektakulära sevärdheterna på ön, för att inte nämna den mest fotograferade. Cirka 3,5 kilometer från Apollonia, leder en väg till denna häpnadsväckande byggnad som är bland de viktigaste medeltida i Grekland. Den är byggd på toppen av öns gamla huvudstad och bibehåller de ursprungliga egenskaperna hos en venetiansk fästning, som fastställts av Da Corognadynastin omkring 1635.


Öns hamn ligger i staden Kamares. Under sommarmånaderna finns det dagliga turer med både höghastighets och konventionella färjor till ön. Färjor ansluter Sifnos med Pireus och de andra kykladiska öarna såsom Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini och Kreta.


Guide till Thira

Thira är det officiella namnet på ön Santorini, Grekland och ligger i södra Egeiska havet, ca 200 km sydost om det grekiska fastlandet.

Thira är i huvudsak det som återstod efter en enorm vulkanisk explosion som förstörde de tidigaste bosättningarna på en tidigare enda ö, och skapade den nuvarande geologiska caldera.

Med sina dramatiska vyer, fantastiska solnedgångar och vackra stränder är det ingen överraskning att Thira är mycket populär bland semesterfirare.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.