COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limnos - Agios Efstratios är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rederier som åker mellan Limnos och Agios Efstratios

    • 5 Sailings Weekly 1 hour 20 min
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Färja från Limnos till Agios Efstratios

Limnos Agios Efstratios-rutten går mellan Egeiska öarna och Egeiska öarna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 5 gånger per vecka med en restid på runt 1 timme 20 minuter när SeaJets servicen kör upp till 4 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 15 minuter.

Det finns totalt 9 linjer att välja på vecka om du vill åka Limnos Agios Efstratios-rutten mellan Egeiska öarna och Egeiska öarna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Limnos

Lemnos Ligger i den norra delen av Egeiska havet.
Limnos harmoni är en av de vackraste hamnarna i grekland. Med sina vackra stränder och pittoreska, traditionella byar som är oberörd av dagens turism. Staden ligger lågt med mjuka böljande kullar en frodig grönt gräs.


Guide till Agios Efstratios

Agios Efstratios är en liten ö i utkanten av Egeiska havet och ligger cirka 80 km nordväst om ön Lesbos och 30 km söder om ön Lemnos. Den enda byn på ön ligger i dalen som bildats av två torkade flodbäddar. Fram till jordbävningen 1968 var det där lokalbefolkningen hade sina grönsaker och fruktträdgårdar. Den gamla byn ligger högst upp på toppen av kullen, ovanför hamnen, med stenhus, två eller tre våningar traditionella hus. Men efter jordbävningen tvingades invånarna av militärregeringen att flytta till enhetliga hem och överge sitt gamla "Chora". Tack och lov räddades en del av stenhusen från fullständig förstörelse; dessa återställdes av lokalbefolkningen i Agios Efstratios. En av dem, den Marasleios School of 1909, inrymmer nu Museum of Democracy. Samtidigt på ön kan besökarna se ruinerna av den antika staden på en kulle i Agios Minas, kyrkorna Christos, Agios Nikolaos och Agios Vasileios, byggd 1727.

Agios Efstratios är ansluten till hamnen i Pireus och till de närliggande Sporadiska öarna Skopelos, Alonnisos, Skyros etc. Det finns också färjeförbindelser från Agios Efstratios till öarna i norra Egeiska havet via en tredje ö och till hamnarna i Thessaloniki, Kavala och Alexandroupoli. Färjan till Agios Efstratios tar ca 5-10,5 timmar beroende på hur många hamnar färjan åker förbi.