COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Ios - Pireus är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Ios till Pireus färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Aten

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Ios och Pireus

  • 7 Sailings Weekly 6 hr 45 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 4 hr 14 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 9 hr 45 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 6 hr 15 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 6 hr 5 min
  • Get price

Färja från Ios till Pireus

Ios Pireus-linjen går mellan Kykladerna och Aten och trafikeras för tillfället av 5 rederier. Blue Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka, SeaJets 6 gånger per vecka, Zante Ferries 2 gånger per vecka, Golden Star Ferries 7 gånger per vecka & Cyclades Fast Ferries kör upp till 3 gånger vecka.

Det är totalt 25 avgångar vecka på sträckan Ios Pireus mellan Kykladerna och Aten ombord 5 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Ios

Ios är en grekisk ö i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Ön är ganska kuperad med klippor som leder ner till havet på de flesta sidor av ön. Ön ligger ungefär halvvägs mellan öarna Naxos och Santorini. Ios hamn är beläget på nordvästra delen av ön på kort avstånd från byn Chora. Resan från hamnen till byn kan göras med buss eller till fots som tar cirka 15 minuter uppför en brant åsneled. Byn präglas av smala stigar och gator av vilka de flesta har nu övertagits av barer, restauranger, butiker och nattklubbar för att tillgodose turister.

Ios kan nås med konventionell färja eller höghastighetsfärjor från hamnarna i Pireus och Rafina med en restid på mellan 4 1/2 timmar och 8 timmar beroende på typ av färja och destination. Ios är också kopplad till de övriga Kykladerna under sommarmånaderna.


Guide till Pireus

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits