Färja från Folegandros till Thira

Folegandros Thira-rutten går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Zante Ferries trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per vecka med en restid på runt 3 timmar 5 minuter när Sea Jets servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 45 min.

Det finns totalt 17 linjer att välja på vecka om du vill åka Folegandros Thira-rutten mellan Kykladerna och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Folegandros och Thira

  • Zante Ferries
    • 3 avgångar per vecka 3 tim 5 min
    • Få pris
  • Sea Jets
    • 14 avgångar per vecka 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Folegandros Thira

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Folegandros Thira-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Folegandros

Folegandros är en grekisk ö i Egeiska havet och utgör en del av Kykladernas ögrupp tillsammans med Sikinos, Ios, Anafi och Santorini. Den lilla ön, cirka 32 kvadratkilometer, har cirka 765 invånare och tre byar; Chora, Karavostasis, som också är öns hamn, och Ano Meria. Vid Folegandros kyrka Panaghia, som ligger på toppen av en kulle, erbjuds besökarna en trevlig promenad med magnifik utsikt Chora och av öns västkust. Folegandros har ett antal fina stränder men alla är ganska svåra att nå. Vissa kräver en liten promenad eller så kan de nås med båt. De två stränder som kan nås med bil är stränderna vid Karavostasi och Angali.

Ön kan nås med konventionell färja, higspeedfärja eller Flying Dolphin från Pireus, Rafini, de andra öarna i Kykladerna, Kreta, Rhodos och resten av Dodekaneserna och East Egeiska öarna. Resetiderna varierar beroende på destination och färjetyp, från 3,5 timmar till 11 timmar. Öns hamn, Karavostasi, har några butiker och restauranger för besökare att njuta av.