Folegandros till Thira färja

Folegandros Thira rutten ansluter Kykladerna med Kykladerna och körs för tillfället av 2 rederier. Zante Ferries service kör upp till 4 gånger per vecka med en resetid på runt 1 timme 35 minuter när Sea Jets servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 50 min.

Så det är kombinerat 18 överfarter som erbjuds vecka på Folegandros Thira rutten mellan Kykladerna och Kykladerna. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Folegandros - Thira färjerederier

  • Zante Ferries
    • 4 Avgångar per vecka 1 timme 35 min
    • Få pris
  • Sea Jets
    • 14 Avgångar per vecka 50 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Folegandros Thira

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Folegandros Thira är en bil och 2 passagerare.

Folegandros guide

Folegandros är en grekisk ö i Egeiska havet och utgör en del av Kykladernas ögrupp tillsammans med Sikinos, Ios, Anafi och Santorini. Den lilla ön, cirka 32 kvadratkilometer, har cirka 765 invånare och tre byar; Chora, Karavostasis, som också är öns hamn, och Ano Meria. Vid Folegandros kyrka Panaghia, som ligger på toppen av en kulle, erbjuds besökarna en trevlig promenad med magnifik utsikt Chora och av öns västkust. Folegandros har ett antal fina stränder men alla är ganska svåra att nå. Vissa kräver en liten promenad eller så kan de nås med båt. De två stränder som kan nås med bil är stränderna vid Karavostasi och Angali.

Ön kan nås med konventionell färja, higspeedfärja eller Flying Dolphin från Pireus, Rafini, de andra öarna i Kykladerna, Kreta, Rhodos och resten av Dodekaneserna och East Egeiska öarna. Resetiderna varierar beroende på destination och färjetyp, från 3,5 timmar till 11 timmar. Öns hamn, Karavostasi, har några butiker och restauranger för besökare att njuta av.