Aten (Pireus)
Kythnos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Pireus till Kythnos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 3 avångar i veckan mellan Pireus och Kythnos. Sträckan mellan Pireus och Kythnos trafikeras av Zante Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Pireus och Kythnos.

Tidtabeller Pireus till Kythnos

Färjor mellan Pireus och Kythnos avgår vanligtvis från Pireus, ca 06:45. Överfarten tar ungefär 3h 0m.

Färjepriser mellan Pireus och Kythnos

Priserna på en överfast från Pireus till Kythnos varierar oftast mellan 690kr och 2940kr*. Genomsnittspriset är 1353kr*. De billigaste priserna mellan Pireus och Kythnos är ca 345kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 1049kr*. Genomsnittspriset för en bil är 2581kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Kythnos och Pireus?

Det är ungefär 62.9 miles (101.3km) eller 54.7 sjömil mellan Pireus och Kythnos.

Kan jag resa med bil mellan Pireus och Kythnos?

Ja, med Zante Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Pireus och Kythnos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Pireus och Kythnos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Pireus och Kythnos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Zante Ferries mellan Pireus och Kythnos.

Aten (Pireus) till Kythnos färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Aten till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Athens (Piraeus) - Kythnos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Zante Ferries
Genomsnittligt pris 1424 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 3
Genomsnittlig seglingstid 3h 0m
Första färjan 06:45
Sista färjan 14:55
Avstånd 54 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Pireus till Kythnos?

Färjeresan från Pireus till Kythnos tar ungefär 3h 02m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Pireus till Kythnos?

Priserna för färjan mellan Pireus - Kythnos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 142 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Pireus - Kythnos?

2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Pireus och Kythnos, dessa är
  • Zante Ferries
  • Aegean Sea Lines

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Pireus - Kythnos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Pireus - Kythnos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Vad är avståndet från Pireus till Kythnos?

Det är uppskattningsvis 54 sjömil mellan Pireus och Kythnos.

Guide till Aten (Pireus)

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.


Guide till Kythnos

Den grekiska ön Kythnos, även kallad "Thermia" på grund av dess varma källor, ligger mycket nära Attika och förblir en av de mindre besökta öarna i Kykladerna. Öns hamn (Merihas) och kapital (Hora) samt Loutrá och Dryopida ligger i norra delen av ön. I söder är det bara de områden genom bukten Ayios Dimitrios och Panayia Canala bebodda. Det är där ett känt kloster ligger i en tallskog.

Kythnos är definitivt platsen för termisk turism. Ett modernt spa är i drift i Loutrá, med två varma källor i området. Följande källor ha varit kända för sina terapeutiska effektivitet sedan urminnes tider, det vill säga våren Ayioi Anargyroi, inuti spa-anläggningar, och våren Kaukasus där temperaturen på vattnet når 52C.

Färjetrafik från Kythnos avgår till hamnen i Pireus eller till hamnen i Lavrio. Överfarten till Piraeus tar ca 3 timmar med konventionell färja och cirka en timme med höghastighetsfärja. Resetiden till Lavrio tar ca 2 timmar. Kythnos är också ansluten till sjöss med öarna Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros och Kea.


Pireus till Kythnos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 10/06/2024 och 2024-06-16


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Aegean Sea Lines 07:00 10:05 3 timmar 5 minuter Sön
Zante Ferries 14:55 17:55 3 timmar Lör
Aegean Sea Lines 14:55 18:00 3 timmar 5 minuter Ons

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.