Aegean Speed Lines
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Aegean Speed Lines

Aegean Speed Lines driver färjetrafik mellan hamnen i Pireus, alldeles utanför Aten och ögruppen Kykladerna i det Egeiska havet.

Aegean Speed Lines använder sig av tre toppmoderna höghastighetsfärjor - Speedrunner II, III, IV, som alla rymmer upp till 170 bilar och 800 passagerare.

Aegean Speed Lines färjor är byggda för bra komfort, kvalitet och säkerhet så att du får bra valuta för pengarna och kan njuta av en trevlig resa.

Fem år efter starten i december 2009 utnämndes bolaget till "Årets bästa rederi" av Lloyds List för sin fantastiska service.

Det är framförallt besättningens förtjänst, som tänker och agerar som passagerarna själva. Det gör det möjligt för dem att alltid erbjuda utmärkt kundtjänst och överträffa kundernas förväntningar.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Aegean Speed Lines priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Aegean Speed Lines tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Ombord Aegean Speed Lines

Omdömen om Aegean Speed Lines

  • "Bra resa"

    Proŕfsig resa

    Lӓs mer Läs mindre
  • "Enkelt och bra"

    Båten var lite försenad, 25 min, för övrigt funkade allt som det skulle. Ett bra och enkelt sätt att resa på, och kanon med appen

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.