COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naxos - Tinos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Naxos och Tinos

  • 7 Sailings Weekly 1 hour 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 10 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 15 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 2 hr 20 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Naxos till Tinos

 • "Resa Naxos Tinos "

  Resan var bra men det skulle underlätta mycket om man fick biljetten digitalt. Svårt att hitta var man kunde få ut biljetten. Flera resebyråer skyltade med er logga men hade inte längre avtal. Detta har stressande. Skyltningen till hamnen kunde varit bättre

  'Ekaterini P' travelled on Ekaterini P

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Naxos till Tinos

Naxos Tinos-linjen går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 4 rederier. SeaJets kör upp till 7 gånger vecka, Cyclades Fast Ferries 7 gånger per vecka, Golden Star Ferries 7 gånger per vecka & Minoan Lines kör upp till 1 gånger vecka.

Det är totalt 22 avgångar vecka på sträckan Naxos Tinos mellan Kykladerna och Kykladerna ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Naxos

Naxos är en grekisk ö i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Öns största stad och huvudstad är Naxos, eller Chora. Chora är byggt som en amfiteater på den västra sidan av ön och är en av de största hamnarna i Egeiska havet. Staden har många affärer, barer, kaféer och restauranger som lockar de flesta av lokalbefolkningen och besökare. Emblemet av Chora är den lilla ön som sträcker sig från kusten, Palatia, där Portara, resterna av det antika templet tillägnat guden Apollon finns. Portara är ett monument som är en dörr som står ensam utan en vägg fastsatt vid dess sidor. Ett besök i Portara rekomenderas, speciellt efter en simtur, medan solen går ner.

Naxos är känt för sin tradition i gastronomi som producerar den berömda Naxianpotatisen, vin, Kitron likörproduktion och den populära Naxianosten, graviera. På hela ön, kommer besökarna att hitta många traditionella restauranger och tavernor som serverar lokala rätter.

Öns hamn är också beläget i Chora. Från hamnen avgår färjorna till Pireus (Aten) och de andra öarna i Kykladerna.


Guide till Tinos

Den grekiska ön Tinos ligger i norra delen av Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Tinos är perfekt för avkopplande familjesemester där stränderna är lugna och sandiga, omgivna av många turistanläggningar och boende. De mest traditionella byarna i inlandet och är kända för sin pittoreska arkitektur. Pyrgos är den mest karakteristiska byn med en lång tradition av marmorcarving. Ön är också en speciell plats för grekerna då det är hem till kyrkan Panagia (Virgin) ansåg beskyddare av landet, och inuti kyrkan finns en mirakelikon. Denna kyrka tar emot tusentals pilgrimer året runt, särskilt den 15 augusti.

Tinos är ansluten med båt till hamnarna i Pireus och Rafina och även till öarna Andros, Syros och Mykonos, och nästan alla av de kykladiska öarna.