Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Tinos hamn

  • Tinos övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Tinos färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Tinos övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Tinos färjetjänster

Guide till Tinos

Guide till Tinos

Tinos är en av de största av Kykladerna önarna i Grekland. Tinos är känd bland greker för kyrkan Panagia Evangelistria, sina många väderkvarnar, konstnärliga dovecotes, många byar och dess venetianska befästningar på berget, Exobourgo. Tinos ligger nära den geografiska mitten av Kykladerna ögruppen och på grund av Panagia Evangelistria kyrkan, med dess ikon av Jungfru Maria, är Tinos också centrum för en årlig pilgrimsfärd som äger rum på dagen för Dormition av Jungfru Maria . Detta är kanske det mest anmärkningsvärda och fortfarande aktiv årliga pilgrimsfärd i regionen i östra Medelhavet. Många pilgrimer ta sig de 800 meter från färjan i kajen till kyrkan på sina händer och knän som tecken på hängivenhet.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.