Golden Star Ferries
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Golden Star Ferries

Golden Star Ferries driver säsongsfärjetrafik som förbinder det grekiska fastlandet i Rafina med öarna i Kykladerna i det Egeiska havet.

Rederiet startades 2011 och har en modern flotta som passar nutidens resenär med fokus på fart, säkerhet och pålitlighet.

Deras tidtabell erbjuder snabba, reguljära rutter mellan Rafina och den arkeologiskt rika öguppen kykladerna med eleganta färjor som är utrustade med moderna bekvämligheter.

Färjan F/B Superferry köptes 2016 och har genomgått en totalrenovering vilket gjort fartyget standardsmässigt till det ledande inom sjöfarten i det Egeiska havet.

Den mindre men snabbare båten heter Super Runner, köptes under 2017 och täcker flest antal öar i sin nuvarande tidtabell. Den seglar till Tinos. Mykonos, Paros, Naxos, Ios och Santorini.

Superferry II heter rederiets första fartyg med en kapacitet för 1600 passagerare med biorum, lyxiga salonger och en stor däckyta.

Direct Ferries jämnför tidtabeller och priser efter er sökning och visar hur ni kan jämnföra Golden Star Ferries priser och tidtabeller med olika rederier i en sökning.

Jämnför Golden Star Ferries tidtabeller och priser med alla rederier innan ni bokar er biljett för att säkra att ni får det bästa alternativet för er resa.

Alla rutter med Golden Star Ferries

Golden Star Ferries routes and ports

Omdömen om Golden Star Ferries

  • "Great!"

    Everything was bettet than expected, can highly recommend Superferry from Golden Star Ferries.

    Lӓs mer Läs mindre
  • "Bra alternativ för resa."

    Högt tempo och stress vid avgång när biljetterna ska kollas medan båten startar. Men när man väl kommit in så är det toppklass. Bekväma säten, rent och fint, fin bar/kiosk etc. Höll även tiderna bra.

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.