COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Thira - Ios är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rederier som åker mellan Thira och Ios

  • 7 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 13 Sailings Weekly 35 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 1 hour 20 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 35 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Thira till Ios

 • "Öluff"

  Perfekt att ta sig mellan öarna, snabbt i enkelt 👍

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Fantastik trip! "

  Beautiful ship, fantastic service and the best staff I ever met on a ferry! Tank you so much!

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Thira till Ios

Thira Ios-linjen går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 5 rederier. Blue Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka, SeaJets 13 gånger per vecka, Zante Ferries 1 gånger per vecka, Golden Star Ferries 7 gånger per vecka & Minoan Lines kör upp till 1 gånger vecka.

Det är totalt 29 avgångar vecka på sträckan Thira Ios mellan Kykladerna och Kykladerna ombord 5 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Thira

Thira är det officiella namnet på ön Santorini, Grekland och ligger i södra Egeiska havet, ca 200 km sydost om det grekiska fastlandet.

Thira är i huvudsak det som återstod efter en enorm vulkanisk explosion som förstörde de tidigaste bosättningarna på en tidigare enda ö, och skapade den nuvarande geologiska caldera.

Med sina dramatiska vyer, fantastiska solnedgångar och vackra stränder är det ingen överraskning att Thira är mycket populär bland semesterfirare.


Guide till Ios

Den grekiska ön Ios är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet och ligger mellan Santorini och Naxos. Ön är känd för sin unika nattliv, vackra stränder och historiska landmärken. Ios är en populär plats för turister från hela världen. Under många år Ios har varit en av de mest älskade öar i Kykladerna och har alla delar av en traditionell grekisk by, i kombination med utmärkt nattliv och fantastiska stränder. Chora är en traditionell sömnig grekisk by under dagen med vindlande gator blå och vita byggnader och färgglada blommor. På natten men de smala gatorna förvandla göra byn platsen att vara för en stor utekväll. Runt ön besökare kan utforska många av de vackra stränder med mjuk vit sand och fantastiska kristallklart vatten. Den mest populära stranden i Ios är Mylopotas strand som sträcker sig över en kilometer och kantas av barer, restauranger och vattensporter. För en lugnare och mer avskild strand upplevelse utforska lik av Valmas stranden eller Kolitsani.