Andros
Rafina
Färjor till Aten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Andros - Rafina är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Andros till Rafina

Andros Rafina-linjen går mellan Kykladerna och Aten och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Cyclades Fast Ferries kör upp till 3 gånger dag, Golden Star Ferries 3 gånger per dag & SeaJets kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 49 avgångar vecka på sträckan Andros Rafina mellan Kykladerna och Aten ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Aten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Andros till Rafina?

  Färjeresan från Andros till Rafina tar ungefär 1h 35m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Andros till Rafina?

  Priserna för färjan mellan Andros - Rafina varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 59 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Andros - Rafina?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Andros och Rafina, dessa är
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Andros - Rafina?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Andros - Rafina, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Andros - Rafina?

  Ja, mellan Andros - Rafina kan du resan utan bil med
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Andros - Rafina?

  Ja, du kan resa med bil mellan Andros - Rafina med
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Andros - Rafina?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Cyclades Fast Ferries
  • Golden Star Ferries
  • SeaJets
 • Vad är avståndet från Andros till Rafina?

  Det är uppskattningsvis 44 sjömil mellan Andros och Rafina.

Guide till Andros

Andros är den nordligaste av de grekiska cykladöarna och ligger ca 10 km sydost om Euboea, och 3 km norr om Tinos. Ön är 40 km lång och 16 km bred vid den bredaste punkten. Ytan är mestadels bergig, men med många välvattnade och fruktbara dalar. De största städerna är Andros, Gávrio, Bátsi och Órmos Korthíou. Ön är känd för källan Sariza vid Apoikia där vattnet kommer ut från ett lejonhuvud. Palaeopolis, den gamla huvudstaden, byggdes in i en brant sluttning, och dess hamns vågbrytare kan fortfarande ses under vattnet.

Andros har förbindelser till hamnen i Piraeus och Rafina och också till de andra cykladöarna Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi och Amorgos. Det finns också förbindelser till Kreta, Rhodos, Tolvöarna och östra Egeiska öarna. Det går att åka med vanlig färja eller höghastighetsfärja. Med vanlig färja tar resan mellan 1,5-3,5 tim eller 1,5 tim med höghastighetsfärja. Restiden beror på hur många ställen färjan stannar vid på vägen.


Guide till Rafina

Den grekiska Staden Rafina ligger på den östra kusten av regionen Attika, på kusten av Egeiska havet. Rafina ligger nära stadens av Artemida och Nea Makri och staden Aten, den grekiska huvudstaden, är ungefär 25 km västerut. Staden är ett populärt resmål för många atenare, som ofta kör till Rafina att äta på de fiskrestauranger som kantar stadens hamn. Dagens fångst kan setts på bäddar av is utanför varje restaurang. rik historia av Rafina, eller Arafinidon Alon som den hette under antiken, har sina rötter i förhistorisk tid och mer specifikt -Hellenic tider. Strax söder om Rafina, vid Askitario har arkeologer grävt en unik vas med en hund målad på den, som har anor från 2800 f.Kr. Nära hamnen finns ett bronsgjuteri har upptäckts och är en av de äldsta i Europa går tillbaka till 1800 f.Kr.

Efter hamnen i Pireus, är Rafina hamn den näst största i Attika. Färjetrafik från hamnen avgår till den södra delen av Evia och Kykladerna.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.