COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Naxos - Pireus är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Naxos till Pireus färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Aten

Rederier som åker mellan Naxos och Pireus

  • 4 Sailings Daily 3 hr 50 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 3 hr 24 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 3 hr 55 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 5 hr 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 4 hr 40 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Naxos till Pireus

 • "Trevlig resa"

  Trevlig Grekisk färja. Bra utrymmen på däck / barer att bara sitta och njuta!

  'Blue Star Delos' travelled on Blue Star Delos

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Naxos till Pireus

Naxos Pireus-linjen går mellan Kykladerna och Aten och trafikeras för tillfället av 5 rederier. Blue Star Ferries kör upp till 4 gånger dag, SeaJets 6 gånger per vecka, Golden Star Ferries 14 gånger per vecka, Minoan Lines 1 gånger per vecka & Cyclades Fast Ferries kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 56 avgångar vecka på sträckan Naxos Pireus mellan Kykladerna och Aten ombord 5 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Naxos

Naxos är en grekisk ö i Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Öns största stad och huvudstad är Naxos, eller Chora. Chora är byggt som en amfiteater på den västra sidan av ön och är en av de största hamnarna i Egeiska havet. Staden har många affärer, barer, kaféer och restauranger som lockar de flesta av lokalbefolkningen och besökare. Emblemet av Chora är den lilla ön som sträcker sig från kusten, Palatia, där Portara, resterna av det antika templet tillägnat guden Apollon finns. Portara är ett monument som är en dörr som står ensam utan en vägg fastsatt vid dess sidor. Ett besök i Portara rekomenderas, speciellt efter en simtur, medan solen går ner.

Naxos är känt för sin tradition i gastronomi som producerar den berömda Naxianpotatisen, vin, Kitron likörproduktion och den populära Naxianosten, graviera. På hela ön, kommer besökarna att hitta många traditionella restauranger och tavernor som serverar lokala rätter.

Öns hamn är också beläget i Chora. Från hamnen avgår färjorna till Pireus (Aten) och de andra öarna i Kykladerna.


Guide till Pireus

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits