COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Thira - Paros är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rederier som åker mellan Thira och Paros

  • 14 Sailings Weekly 3 hr 15 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 2 hr 15 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 2 hr 35 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 1 hour 45 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Thira till Paros

 • "Bra resa"

  Stor och stadig båt för det blåste en del. Smidigt att boka biljetter på nätet för att man fick båda resorna utskrivna samtidigt så man slapp att leta upp ett nytt blue star Ferry kontor. Bra utbud på tjänster på båten.

  '' travelled on

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Perfekt båtresa"

  Allt funkade perfekt. Bokade biljetten online hemma och hämtade ut den i hamnen. Smidigt även på båten. Inga konstigheter.

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Santorini - Paros tur och retur"

  Snabb service vi internet och inga problem vid uthämtning av biljetterna hos ombud vid hamnen. Bra och smidigt emottagande på färjan. Sköna stolar även i ekonomiklass och helt okej mat/dryck att handla ombord. Välskötta toaletter.

  'Highspeed' travelled on Highspeed

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Thira till Paros

Thira Paros-linjen går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 5 rederier. Blue Star Ferries kör upp till 14 gånger vecka, SeaJets 6 gånger per vecka, Golden Star Ferries 6 gånger per vecka, Minoan Lines 3 gånger per vecka & Cyclades Fast Ferries kör upp till 3 gånger vecka.

Det är totalt 32 avgångar vecka på sträckan Thira Paros mellan Kykladerna och Kykladerna ombord 5 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Thira

Thira är det officiella namnet på ön Santorini, Grekland och ligger i södra Egeiska havet, ca 200 km sydost om det grekiska fastlandet.

Thira är i huvudsak det som återstod efter en enorm vulkanisk explosion som förstörde de tidigaste bosättningarna på en tidigare enda ö, och skapade den nuvarande geologiska caldera.

Med sina dramatiska vyer, fantastiska solnedgångar och vackra stränder är det ingen överraskning att Thira är mycket populär bland semesterfirare.


Guide till Paros

Den grekiska ön Paros är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet. Det är en mycket populär semesterdestination och ligger bara en kort hop från ön Naxos, cirka en timme med färja. Paros har fått ett rykte om att vara en extremt välkomnande trevlig ö. Det är den näst största av Kykladerna och är fullmatat med kvalitet attraktioner för alla. Besökare på Paros kommer att kunna delta i vattensporter, njuta av de grekiska tavernor kantar Parikia havet, och utforska kyrkan Panagia Ekatantapiliani, som är känd för att går tillbaka så långt som 326 e Kr. Det finns också ett antal stränder på Paros, såsom Agia Irini, Farangas, Kato och Logaras.

Öns hamn är i Parikia och är värd både konventionella färjor och höghastighetsfärjor. Färjor avgår generellt till Pireus och till de andra öarna i Kykladerna.