COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Andros - Tinos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Andros och Tinos

  • 15 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 35 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 35 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 2 hr
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Andros till Tinos

 • "Great!"

  Everything was bettet than expected, can highly recommend Superferry from Golden Star Ferries.

  'Superferry' travelled on Superferry

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Andros till Tinos

Andros Tinos-linjen går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Cyclades Fast Ferries kör upp till 15 gånger vecka, Golden Star Ferries 7 gånger per vecka, SeaJets 7 gånger per vecka & Hellenic Seaways kör upp till 1 gånger vecka.

Det är totalt 30 avgångar vecka på sträckan Andros Tinos mellan Kykladerna och Kykladerna ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Andros

Andros är den nordligaste av de grekiska cykladöarna och ligger ca 10 km sydost om Euboea, och 3 km norr om Tinos. Ön är 40 km lång och 16 km bred vid den bredaste punkten. Ytan är mestadels bergig, men med många välvattnade och fruktbara dalar. De största städerna är Andros, Gávrio, Bátsi och Órmos Korthíou. Ön är känd för källan Sariza vid Apoikia där vattnet kommer ut från ett lejonhuvud. Palaeopolis, den gamla huvudstaden, byggdes in i en brant sluttning, och dess hamns vågbrytare kan fortfarande ses under vattnet.

Andros har förbindelser till hamnen i Piraeus och Rafina och också till de andra cykladöarna Ios, Santorini, Kimolos, Naxos, Anafi och Amorgos. Det finns också förbindelser till Kreta, Rhodos, Tolvöarna och östra Egeiska öarna. Det går att åka med vanlig färja eller höghastighetsfärja. Med vanlig färja tar resan mellan 1,5-3,5 tim eller 1,5 tim med höghastighetsfärja. Restiden beror på hur många ställen färjan stannar vid på vägen.


Guide till Tinos

Den grekiska ön Tinos ligger i norra delen av Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Tinos är perfekt för avkopplande familjesemester där stränderna är lugna och sandiga, omgivna av många turistanläggningar och boende. De mest traditionella byarna i inlandet och är kända för sin pittoreska arkitektur. Pyrgos är den mest karakteristiska byn med en lång tradition av marmorcarving. Ön är också en speciell plats för grekerna då det är hem till kyrkan Panagia (Virgin) ansåg beskyddare av landet, och inuti kyrkan finns en mirakelikon. Denna kyrka tar emot tusentals pilgrimer året runt, särskilt den 15 augusti.

Tinos är ansluten med båt till hamnarna i Pireus och Rafina och även till öarna Andros, Syros och Mykonos, och nästan alla av de kykladiska öarna.