Mykonos
Ios
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Mykonos till Ios

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 17 avångar i veckan mellan Mykonos och Ios. Denna sträcka trafikeras av 4 rederier, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Mykonos och Ios.

Tidtabeller Mykonos till Ios

Färjor mellan Mykonos och Ios avgår vanligtvis från Mykonos, ca 09:50. Överfarten tar ungefär 1h 47m.

Färjepriser mellan Mykonos och Ios

Priserna på en överfast från Mykonos till Ios varierar oftast mellan 1298kr och 4196kr*. Genomsnittspriset är 2650kr*. De billigaste priserna mellan Mykonos och Ios är ca 663kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2636kr*. Genomsnittspriset för en bil är 3671kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Ios och Mykonos?

Det är ungefär 86.1 miles (138.6km) eller 74.8 sjömil mellan Mykonos och Ios.

Kan jag resa med bil mellan Mykonos och Ios?

Ja, med Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Mykonos och Ios. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Mykonos och Ios.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Mykonos och Ios?

Ja, fotpassagerare kan resa med Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines, SeaJets mellan Mykonos och Ios.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Mykonos - Ios Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 4
Operatörer Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries, Minoan Lines & SeaJets
Genomsnittligt pris 2792 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 2
Genomsnittliga veckovisa avgångar 17
Genomsnittlig seglingstid 1h 46m
Snabbaste seglingstid 1h 10m
Första färjan 09:50
Sista färjan 12:45
Avstånd 74 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Mykonos till Ios?

  Färjeresan från Mykonos till Ios tar ungefär 1h 45m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Mykonos - Ios?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Mykonos och Ios, dessa är
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Mykonos - Ios?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Mykonos - Ios, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Så tycker våra kunder om Färjor från Mykonos till Ios

 • "Snabb båtresa"

  Vi tog färjan Seajet mellan Milos och Sifnos. Snabb och modern katamaran. Fungerar utmärkt. Enda problemet är att man måste ha biljetter i pappersform fast man gör bokningen på internet. Det var i sista stund som vi upptäckte det och vi fick springa till en resebyrå i hamnen som skrev ut papperbiljetter. Kändes omodernt!

  'Seajet2' travelled on Seajet2

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Mykonos

Mykonos är en grekisk ö i Kykladernas ögrupp och ligger mellan öarna Tinos, Syros, Paros och Naxos. Öns största stad kallas också Mykonos men även Chora. Ön har ett livligt nattliv och kallas "Greklands Ibiza" på grund av sin sommarklubbscen som lockar ett stort antal turister varje år. Choras arkitektur är typisk för Kykladerna, alla vitkalkade hus med blå fönster, charmiga smala gator med stenbelagda trottoarer och små vita kapell med himmelsblå kupoler. Många besökare väljer att helt enkelt ta en promenad genom Chora, den gamla hamnen, Lilla Venedig och slottet för att insupa charmen i staden.

Det finns två hamnar på ön. Den gamla Mykonos hamn är dit alla passagerarfärjor anländer och den nya hamnen i Tourlos används oftast av kryssningsfartyg. Färjor från Mykonos avgår till Pireus och Rafina på det grekiska fastlandet och till de övriga Kykladerna, Dodekaneserna och Kreta. Konventionella och snabba färjor går till och från ön.


Guide till Ios

Den grekiska ön Ios är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet och ligger mellan Santorini och Naxos. Ön är känd för sin unika nattliv, vackra stränder och historiska landmärken. Ios är en populär plats för turister från hela världen. Under många år Ios har varit en av de mest älskade öar i Kykladerna och har alla delar av en traditionell grekisk by, i kombination med utmärkt nattliv och fantastiska stränder. Chora är en traditionell sömnig grekisk by under dagen med vindlande gator blå och vita byggnader och färgglada blommor. På natten men de smala gatorna förvandla göra byn platsen att vara för en stor utekväll. Runt ön besökare kan utforska många av de vackra stränder med mjuk vit sand och fantastiska kristallklart vatten. Den mest populära stranden i Ios är Mylopotas strand som sträcker sig över en kilometer och kantas av barer, restauranger och vattensporter. För en lugnare och mer avskild strand upplevelse utforska lik av Valmas stranden eller Kolitsani.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.