Färja från Thira till Tinos

Thira Tinos-rutten går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. SeaJets trafikerar den här sträckan upp till 6 gånger per vecka med en restid på runt 3 timmar 50 minuter när Golden Star Ferries servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 3 tim 20 min.

Det finns totalt 13 linjer att välja på vecka om du vill åka Thira Tinos-rutten mellan Kykladerna och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Thira och Tinos

  • SeaJets
    • 6 avgångar per vecka 3 tim 50 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 7 avgångar per vecka 3 tim 20 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Thira Tinos

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Thira Tinos-rutten är för en bil och 1 passagerare.

Guide till Tinos

Den grekiska ön Tinos ligger i norra delen av Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Tinos är perfekt för avkopplande familjesemester där stränderna är lugna och sandiga, omgivna av många turistanläggningar och boende. De mest traditionella byarna i inlandet och är kända för sin pittoreska arkitektur. Pyrgos är den mest karakteristiska byn med en lång tradition av marmorcarving. Ön är också en speciell plats för grekerna då det är hem till kyrkan Panagia (Virgin) ansåg beskyddare av landet, och inuti kyrkan finns en mirakelikon. Denna kyrka tar emot tusentals pilgrimer året runt, särskilt den 15 augusti.

Tinos är ansluten med båt till hamnarna i Pireus och Rafina och även till öarna Andros, Syros och Mykonos, och nästan alla av de kykladiska öarna.