Thira till Tinos färja

Thira Tinos rutten ansluter Kykladerna med Kykladerna och körs för tillfället av 2 rederier. Sea Jets service kör upp till 12 gånger per vecka med en resetid på runt 3 timmar 35 minuter när Golden Star Ferries servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 4 tim 35 min.

Så det är kombinerat 26 överfarter som erbjuds vecka på Thira Tinos rutten mellan Kykladerna och Kykladerna. Jämnför nu och få fram den bästa resan för dig.

Thira - Tinos färjerederier

  • Sea Jets
    • 12 Avgångar per vecka 3 tim 35 min
    • Få pris
  • Golden Star Ferries
    • 14 Avgångar per vecka 4 tim 35 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Thira Tinos

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Thira Tinos är en bil och 5 passagerare.

Tinos guide

Den grekiska ön Tinos ligger i norra delen av Kykladernas ögrupp i Egeiska havet. Tinos är perfekt för avkopplande familjesemester där stränderna är lugna och sandiga, omgivna av många turistanläggningar och boende. De mest traditionella byarna i inlandet och är kända för sin pittoreska arkitektur. Pyrgos är den mest karakteristiska byn med en lång tradition av marmorcarving. Ön är också en speciell plats för grekerna då det är hem till kyrkan Panagia (Virgin) ansåg beskyddare av landet, och inuti kyrkan finns en mirakelikon. Denna kyrka tar emot tusentals pilgrimer året runt, särskilt den 15 augusti.

Tinos är ansluten med båt till hamnarna i Pireus och Rafina och även till öarna Andros, Syros och Mykonos, och nästan alla av de kykladiska öarna.