Anek Lines
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Anek Lines

Anek Lines arrangerar ett stort antal färjeöverfarter mellan Italien och Grekland samt bland de många grekiska öarna.

Anek Lines har vunnit många utmärkelser sedan starten 1967 och är både det största rederiet i Grekland och moderbolag till många andra rederier i Medelhavet.

Anek Lines internationella färjetrafik löper från de italienska färjehamnarna i Venedig och Ancona till Igoumenitsa, Korfu och Patras medan inrikestrafiken löper mellan Kreta, Dodekaneserna och Kykladerna. Ancona-rutten och resan mellan Piraeus och Kreta drivs tillsammans med Superfast Ferries.

Flottan består av moderna färjor med alla bekvämligheter som förknippas med ett ledande färjeföretag.

Flaggskeppet F/B Elyros

Förvärvades 2007 och vann pris för "bästa rekonstruktion" vid 2008 års ShipPax Awards för att skeppet, som erbjuder toppklassiga faciliteter, byggts av miljövänligt material. Resten av flottan består av andra högteknologiska farkoster såsom Venizelos, Olympic Champion, Hellenic Spirit, Kydon, Kriti I och II, och Prevelis.

Directferries.se jämför olika rederier, deras tidtabeller och priser genom en enkel sökning. Jämför Anek Liness tidtabeller och priser med andra rederier innan ni genomför er bokning.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Omdömen om Anek Lines

  • "En intressant utflykt"

    Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

    Lӓs mer Läs mindre

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.