anek_lines_hellenic_spirit

Hellenic Spirit

Trafikeras av Anek LinesPatras Ancona & Igoumenitsa Ancona rutten

Dent modernaste fartyget i Anek Lines flotta är Hellenic Spirit, byggd 2001, som är en höghastighetsfärja som kan hålla 32 knop. Hellenic Spirit kan ta upp till 1850 passagerare och 670 bilar. Ombord finns många anläggningar av kvalitén som du kan förvänta dig av ett modernt fartyg av den här typen. Det finns en stor a la carte restaurang, swimming pool på utedäck, nattklubb, butik, barer och mycket annat för att underhålla dig eller för att slappna av under resan.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Det finns 2, 3 och 4-bäddshytter ombord, allt från den enklaste men ändå bekväma hytten till det allra lyxigaste alternativet. Om du hellre föredrar vilstol så finns 325 sådana tillgängliga för förbokning. Förutom detta så finns också camping ombord på Hellenic Spirit, för de som vill campa i sin husvags under överfarten (detta måste förbokas).

Mat och dryck ombord

Hellenic Spirit har en a la carte restaurang som tilldelades Greek cuisine assurance certificate och kommer inte göra dig besviken p.g.a. maten som tillverkas på beställning och den omfattande vinmenyn. Det finns också en restaurang med självservering där du själv kan se alla alternativ bakom en glasdisk. Om du hellre vill ha något enklare och föredrar att slappna av med en drink och njuta av havsutsikten så finns det två barer att välja mellan.

Ytterligare Faciliteter Ombord

WiFi finns på hela fartyget, det finns också ett internet café där du kan surfa på nätet från en dator. En bankomat finns också för de som behöver ta ut kontanter.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Hellenic Spirit guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ombord Hellenic Spirit

anek_lines_hellenic_spirit_2_bed_cabin anek_lines_hellenic_spirit_double_bed_cabin anek_lines_hellenic_spirit_double_outside_cabin anek_lines_hellenic_spirit_reception_area anek_lines_hellenic_spirit_reception_seating anek_lines_hellenic_spirit_restaurant anek_lines_hellenic_spirit_restaurant_area anek_lines_hellenic_spirit_restaurant_entrance anek_lines_hellenic_spirit_shop anek_lines_hellenic_spirit_stairwell

Andra Anek Lines färjor

Hellenic Spirit Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.