anek_lines_kriti_i

Kriti I

Traffikeras av Anek Lines

Kriti I, som fått sitt namn från Greklands största ö Kreta, är systerskepp till Kriti II. Kriti I är byggd i det japanska skeppsvarvet Koyo, och har kapacitet för runt 1500 passagerare och 650 fordon. Ombord finns mycket att göra för att hålla passagerarna underhållna och ha en bekväm överfart, såsom ett flertal barer och restauranger på olika däck, men också ett urval av hytter.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Kriti I har vackert dekorerade och rymliga insides och utsides hytter, tillgängliga som 2, 3 eller 4-bäddshytter. För de som önskar en lite lyxigare överfart går det att välja deras deluxehytter. Om du inte önskar en hytt så finns också 208 bekväma vilstolar att välja mellan.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Kriti I guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Andra Anek Lines färjor

Kriti I Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.