Zante Ferries

Zante Ferries, tidigare känd som Cyclades Ferries, driver frekventa överfarter från de grekiska städerna Killini och Pireus till Kykladerna och Joniska öarna, de mest populära skärgårdarna i Grekland.

Efter att ha seglat på Egeiska havet från Pireus hamn under många år har Zante Ferries blivit en av de största färjerederierna i Grekland, och transporterar tusentals passagerare varje år.

Deras flotta består av tre stora fartyg som kallas Dionysios Solomos, Andreas Kalvos och Adamantios Korais, och de erbjuder ett brett utbud av tjänster ombord. De kan skryta med moderna och eleganta hytter som sträcker sig från deluxe standard till ekonomiklass, och du kan njuta av ett urval av läckra lätta måltider, snacks och förfriskningar i kaféer och restauranger.

Med tanke på storleken på fartygen kan de ta ett stort antal fordon, allt från stora till små bilar och motorcyklar. Passagerarna kan också resa med sina husdjur utan extra kostnad, och många kennlar finns ombord. Vissa mindre husdjur kan vistas på öppet däck, dock måste alla ägare ha ett giltigt EU pass för sällskapsdjur.

Med directferries.se kan ni hitta Zante Ferries titabeller, resor och boka Zante Ferries biljetter. Vi jämnför också Zante Ferries med alternativa rederier.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Zante Ferries