Rafina
Paros
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Rafina - Paros är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Rafina till Paros

Rafina Paros-linjen går mellan Aten och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 3 rederier. SeaJets kör upp till 7 gånger vecka, Golden Star Ferries 7 gånger per vecka & Cyclades Fast Ferries kör upp till 2 gånger vecka.

Det är totalt 16 avgångar vecka på sträckan Rafina Paros mellan Aten och Kykladerna ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rafina till Paros färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Aten till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Rafina till Paros?

  Färjeresan från Rafina till Paros tar ungefär 4h 46m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Rafina till Paros?

  Priserna för färjan mellan Rafina - Paros varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Rafina - Paros?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Rafina och Paros, dessa är
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Rafina - Paros?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Rafina - Paros, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Rafina - Paros?

  Ja, mellan Rafina - Paros kan du resan utan bil med
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Rafina - Paros?

  Ja, du kan resa med bil mellan Rafina - Paros med
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Rafina - Paros?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • SeaJets
  • Golden Star Ferries
 • Vad är avståndet från Rafina till Paros?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Rafina och Paros.

Guide till Rafina

Rafina är en grekisk stad belägen på den östra kusten av Attika i Grekland. Staden och hamnen ligger vid Egeiska havets kust öster om Penteli bergen och nordost om Mesogaiaslätten. Aten ligger 25 km väster om Rafina som också ligger nära städerna Artemida och Nea Makri. På grund av sin närhet till Aten, kör många atenare ut från huvudstaden för att äta på fiskrestauranger som kantar Rafina inre hamn. Utanför varje taverna, visas fångsten från fiskebåtarna i närheten på bäddar av is.

Stadens hamn är den näst största av Attika, nästefter den i Pireus, men kommer förmodligen att ersättas av den i Lavrio, som för närvarande byggs ut. Från Rafinas hamn avgår färjor till den södra delen av Evia liksom de flesta av Kykladerna. Det går färjor och höghastighetsbåtar till öarna där de flesta av dem avgår på morgonen eller i slutet på eftermiddagen/början av kvällen. Vissa dagar finns även båtar som lämnar senare på runt 11:00.


Guide till Paros

Den grekiska ön Paros är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet. Det är en mycket populär semesterdestination och ligger bara en kort hop från ön Naxos, cirka en timme med färja. Paros har fått ett rykte om att vara en extremt välkomnande trevlig ö. Det är den näst största av Kykladerna och är fullmatat med kvalitet attraktioner för alla. Besökare på Paros kommer att kunna delta i vattensporter, njuta av de grekiska tavernor kantar Parikia havet, och utforska kyrkan Panagia Ekatantapiliani, som är känd för att går tillbaka så långt som 326 e Kr. Det finns också ett antal stränder på Paros, såsom Agia Irini, Farangas, Kato och Logaras.

Öns hamn är i Parikia och är värd både konventionella färjor och höghastighetsfärjor. Färjor avgår generellt till Pireus och till de andra öarna i Kykladerna.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.