Färja från Pireus till Paros

Pireus Paros-linjen går mellan Aten och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Blue Star Ferries kör upp till 3 gånger dag, SeaJets 7 gånger per vecka & Golden Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 35 avgångar vecka på sträckan Pireus Paros mellan Aten och Kykladerna ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Pireus och Paros

 • Blue Star Ferries
  • Avgår 3 gånger per dag 4 tim
  • Få pris
 • SeaJets
  • 7 avgångar per vecka 2 tim 50 min
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 7 avgångar per vecka 7 tim 35 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Pireus Paros

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Pireus Paros-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Så tycker våra kunder om Färjor från Pireus till Paros

 • "Fast, confortable, clean"

  Fast, confortable, clean

  'Anonym' reste Pireus Paros med Blue Star Ferries

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa med blue Star Ferries"

  Allt fungerade som det ska beställde och betalade resan via internet, fick en bekrätelse själva biljetten hämtade jag ut på biljettkontoret vid resp hamn. Ombord var det rent och snyggt många barer.

  'Anonym' reste Pireus Paros med Blue Star Ferries på Blue Star Paros

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Resa till Paros"

  Tyvärr hade båten gått i sönder, så vi fick åka med Blue Star Ferries ! Vi fick pengar tillbaka omgående !

  'Per-olof' reste Pireus Paros med SeaJets

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Nice Summer in Cyclades !"

  I'm very thankful with the boat Blue Star Ferries, and many +++++ from Christopher and my Wife Maria. The only - negative was the waves that day.

  'Christoffer' reste Pireus Paros med Blue Star Ferries på Blue Star Delos

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.

Guide till Paros

Den grekiska ön Paros är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet. Det är en mycket populär semesterdestination och ligger bara en kort hop från ön Naxos, cirka en timme med färja. Paros har fått ett rykte om att vara en extremt välkomnande trevlig ö. Det är den näst största av Kykladerna och är fullmatat med kvalitet attraktioner för alla. Besökare på Paros kommer att kunna delta i vattensporter, njuta av de grekiska tavernor kantar Parikia havet, och utforska kyrkan Panagia Ekatantapiliani, som är känd för att går tillbaka så långt som 326 e Kr. Det finns också ett antal stränder på Paros, såsom Agia Irini, Farangas, Kato och Logaras.

Öns hamn är i Parikia och är värd både konventionella färjor och höghastighetsfärjor. Färjor avgår generellt till Pireus och till de andra öarna i Kykladerna.