COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Pireus - Ios är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Pireus till Ios färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Aten till Kykladerna

Rederier som åker mellan Pireus och Ios

  • 7 Sailings Weekly 6 hr 55 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 4 hr 5 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 10 hr 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 6 hr 15 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Pireus till Ios

 • "Athen-ios"

  Funkade klockrent!

  'Blue Star Delos' travelled on Blue Star Delos

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Pireus till Ios

Pireus Ios-linjen går mellan Aten och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Blue Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka, SeaJets 6 gånger per vecka, Zante Ferries 2 gånger per vecka & Golden Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 22 avgångar vecka på sträckan Pireus Ios mellan Aten och Kykladerna ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.


Guide till Ios

Den grekiska ön Ios är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet och ligger mellan Santorini och Naxos. Ön är känd för sin unika nattliv, vackra stränder och historiska landmärken. Ios är en populär plats för turister från hela världen. Under många år Ios har varit en av de mest älskade öar i Kykladerna och har alla delar av en traditionell grekisk by, i kombination med utmärkt nattliv och fantastiska stränder. Chora är en traditionell sömnig grekisk by under dagen med vindlande gator blå och vita byggnader och färgglada blommor. På natten men de smala gatorna förvandla göra byn platsen att vara för en stor utekväll. Runt ön besökare kan utforska många av de vackra stränder med mjuk vit sand och fantastiska kristallklart vatten. Den mest populära stranden i Ios är Mylopotas strand som sträcker sig över en kilometer och kantas av barer, restauranger och vattensporter. För en lugnare och mer avskild strand upplevelse utforska lik av Valmas stranden eller Kolitsani.