COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Thira - Pireus är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Thira till Pireus färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Aten

Rederier som åker mellan Thira och Pireus

  • 12 avgångar per vecka 5 tim 31 min
  • Få pris
  • 2 avgångar per vecka 8 tim 5 min
  • Få pris
  • 14 avgångar per vecka 4 tim 50 min
  • Få pris
  • 3 avgångar per vecka 9 tim 35 min
  • Få pris
  • 7 avgångar per vecka 5 tim 30 min
  • Få pris

Färja från Thira till Pireus

Thira Pireus-linjen går mellan Kykladerna och Aten och trafikeras för tillfället av 5 rederier. Blue Star Ferries kör upp till 12 gånger vecka, Anek Lines 2 gånger per vecka, SeaJets 14 gånger per vecka, Zante Ferries 3 gånger per vecka & Golden Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 38 avgångar vecka på sträckan Thira Pireus mellan Kykladerna och Aten ombord 5 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Thira

Thira är det officiella namnet på ön Santorini, Grekland och ligger i södra Egeiska havet, ca 200 km sydost om det grekiska fastlandet.

Thira är i huvudsak det som återstod efter en enorm vulkanisk explosion som förstörde de tidigaste bosättningarna på en tidigare enda ö, och skapade den nuvarande geologiska caldera.

Med sina dramatiska vyer, fantastiska solnedgångar och vackra stränder är det ingen överraskning att Thira är mycket populär bland semesterfirare.


Guide till Pireus

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits