Pireus
Sifnos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Pireus - Sifnos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Pireus till Sifnos

Pireus Sifnos-linjen går mellan Aten och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Aegean Speed Lines kör upp till 8 gånger vecka, Zante Ferries 5 gånger per vecka & SeaJets kör upp till 14 gånger vecka.

Det är totalt 27 avgångar vecka på sträckan Pireus Sifnos mellan Aten och Kykladerna ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Aten till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Pireus till Sifnos?

  Färjeresan från Pireus till Sifnos tar ungefär 3h 28m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Pireus till Sifnos?

  Priserna för färjan mellan Pireus - Sifnos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 212 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Pireus - Sifnos?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Pireus och Sifnos, dessa är
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Pireus - Sifnos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Pireus - Sifnos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Pireus - Sifnos?

  Ja, mellan Pireus - Sifnos kan du resan utan bil med
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Pireus - Sifnos?

  Ja, du kan resa med bil mellan Pireus - Sifnos med
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Pireus - Sifnos?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Aegean Speed Lines
  • Zante Ferries
  • SeaJets
 • Vad är avståndet från Pireus till Sifnos?

  Det är uppskattningsvis 81 sjömil mellan Pireus och Sifnos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Pireus till Sifnos

 • "Snabb båt"

  Båten passade både avgång och ankomsttid. Det varken bekvämt eller obekvämt ombord. Lite blåsigt och guppigt men det går an

  'Flyingcat' travelled on Flyingcat

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Pireus

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.


Guide till Sifnos

De grekiska öarna Sifnos är en vacker ö som ligger i den västra delen av Kykladerna ögrupp. Det är ett typiskt exempel på en kykladisk ö, med traditionell arkitektur, lugna stränder, havet tavernor och låga kullar. De mest populära stränderna på ön ligger på den södra sidan av ön och har kristallklart vatten, mjuk sand och många turistanläggningar. En populär turistattraktion på ön är den fantastiska klostret Chrissopighi beskyddare av ön. Kastro är den mest pittoreska byn på ön, med sina smala stenlagda gator, stenhus och fantastisk havsutsikt. Det är en by med en 4000 årig historia och rester av sitt arv syns överallt med en del av sin defensiva muren byggdes omkring 800 f Kr. Denna märkliga byn är omgiven på tre sidor med utsikt över Egeiska havet.

Öns porten ligger i staden Kamares. Under sommarmånaderna finns det dagliga tjänster av både hög hastighet och konventionella färjor till ön. Färjor ansluter Sifnos med Pireus och de andra cykladiska öar som Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini och Kreta.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.