Färja från Thira till Serifos

Thira Serifos-rutten går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Zante Ferries trafikerar den här sträckan upp till 2 gånger per vecka med en restid på runt 5 timmar 45 minuter när SeaJets servicen kör upp till 14 gånger per vecka med en resetid från 3 tim 25 min.

Det finns totalt 16 linjer att välja på vecka om du vill åka Thira Serifos-rutten mellan Kykladerna och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Thira och Serifos

  • Zante Ferries
    • 2 avgångar per vecka 5 tim 45 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 14 avgångar per vecka 3 tim 25 min
    • Få pris

Guide till Serifos

Den grekiska ön Serifos är ett perfekt resmål för en avkopplande semester. Det är en typisk kykladisk ö i Egeiska havet, med vita byar, tysta hamnar, gyllene stränder, kala kullar och vackra landskap. Ön har inte ändrats av de relativt låga nivåer av turismen, särskilt i jämförelse med vissa andra grekiska öar. Bortsett från att njuta av havet, sol och sand på en av öns 72 fantastiska stränder, kan besökarna gå cykla eller vandra längs de sju spår på ön, dykning i de gamla gruvorna eller i vraket världskriget, eller sightseeing i fortress- liknande klostret Taxiarches, byggd på 1600--talet. Chora är den mest pittoreska platsen på ön och byggdes på sluttningarna av ett berg och har fantastisk utsikt över Egeiska havet. De mest besökta platserna på ön är städerna Livadi och Livadakia.

Ön nås med konventionella och hög hastighet färjor. Under sommarmånaderna, det finns färjor som ansluter Serifos med andra närliggande öar, såsom Sifnos, Naxos, Paros, Santorini, Kythnos etc.