Santorini (Thira)
Milos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Thira (Santorini) till Milos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 11 avångar i veckan mellan Thira (Santorini) och Milos. Denna sträcka trafikeras av 5 rederier, Aegean Sea Lines, Anek Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets & Zante Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Thira (Santorini) och Milos.

Tidtabeller Thira (Santorini) till Milos

Färjor mellan Thira (Santorini) och Milos avgår vanligtvis från Thira (Santorini), ca 07:30. Överfarten tar ungefär 2h 8m.

Färjepriser mellan Thira (Santorini) och Milos

Priserna på en överfast från Thira (Santorini) till Milos varierar oftast mellan 2152kr och 4425kr*. Genomsnittspriset är 3167kr*. De billigaste priserna mellan Thira (Santorini) och Milos är ca 379kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 3153kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5155kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Milos och Thira (Santorini)?

Det är ungefär 71.1 miles (114.5km) eller 61.8 sjömil mellan Thira (Santorini) och Milos.

Kan jag resa med bil mellan Thira (Santorini) och Milos?

Ja, med Aegean Sea Lines, Anek Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets, Zante Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Thira (Santorini) och Milos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Thira (Santorini) och Milos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Thira (Santorini) och Milos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Aegean Sea Lines, Anek Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets, Zante Ferries mellan Thira (Santorini) och Milos.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Santorini (Thira) - Milos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 5
Operatörer Aegean Sea Lines, Anek Lines, Sea Speed Ferries, SeaJets & Zante Ferries
Genomsnittligt pris 3263 kr.*
Genomsnittliga dagliga avgångar 1
Genomsnittliga veckovisa avgångar 11
Genomsnittlig seglingstid 2h 8m
Snabbaste seglingstid 1h 40m
Första färjan 07:30
Sista färjan 15:00
Avstånd 61 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Thira till Milos?

Färjeresan från Thira till Milos tar ungefär 3h 41m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Thira till Milos?

Priserna för färjan mellan Thira - Milos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 275 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Thira - Milos?

3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Thira och Milos, dessa är
 • Anek Lines
 • SeaJets
 • Zante Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Thira - Milos?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Thira - Milos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Thira - Milos?

Ja, mellan Thira - Milos kan du resan utan bil med
 • Anek Lines
 • SeaJets
 • Zante Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Thira - Milos?

Ja, du kan resa med bil mellan Thira - Milos med
 • Anek Lines
 • SeaJets
 • Zante Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Thira - Milos?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • SeaJets
 • Zante Ferries

Vad är avståndet från Thira till Milos?

Det är uppskattningsvis 61 sjömil mellan Thira och Milos.

Så tycker våra kunder om Färjor från Santorini (Thira) till Milos

 • "Nice staff"

  The boat was swift and not to bumpy. The staff was professional. It was about an hour late, and there was no one really to ask at the port. The seats were a bit worn down, there was a strange smell on board, as if people were previously allowed to smoke indoors. All in all, it got us to where we were going, quite fast at that. Perhaps a bit expensive.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lӓs mer Läs mindre
 • "SeaJets"

  Snabbt och smidigt. Mindre folk än blue star ferries.

  'Superjet' travelled on Superjet

  Lӓs mer Läs mindre
 • "En intressant utflykt"

  Detta var vår 70-års present till svågern.Hans morfar kom från denna ö, men han hade själv aldrig varit här. En mycket trevlig båtresa och två dagar på plats för att söka upp släktingar. Detta lyckades över förväntan och vi fick en mycket god kontakt med folk i Diafani och Olymbos. En mycket trivsam omväxling till det hektiska livet på Rhodos. Nästan ingen trafik och många vandrare av olika nationaliteter. Ett besök på denna ö kan varmt rekommenderas!

  'Prevelis' travelled on Prevelis

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Santorini (Thira)

Santorini, eller Thira för att ge ön sitt officiella namn, är en grekisk ö som ligger i södra Egeiska havet ca 200 km sydost om det grekiska fastlandet. Det är en del av Kykladernas ögrupp och tillsammans med Anafi är det den enda platsen i Europa som har ett varm ökenklimat. Varje besök till Santorini bör innehålla en yachtkryssning till de tre öarna som våldsamt skapats under ett vulkanutbrott under antiken. Öarna kallas Nea Kammeni, Palea Kammeni och Thirassia och deras placering mittemot den västra delen av ön ger besökarna möjlighet att faktiskt se vulkanen och alla dess underverk. Fira, huvudstaden i Santorini, ligger uppe på kanten av en imponerande 260 meter hög klippa, och erbjuder besökarna en imponerande utsikt över vulkanen. Fira stad är full av små vitkalkade hus av traditionell kykladisk arkitektur, kyrkor med blå kupoler och gator fyllda med alla typer av affärer, restauranger, kaféer och barer.

Ön Santorini har två hamnar. Den stora hamnen är Athinios, dit alla färjor och kommersiella båtar anländer. Där finns också den gamla hamnen som oftast används för kryssningsfartyg. Från huvudhamnen, kan färjor tas till Pireus, Rafina och de andra öarna i Kykladerna. Både konventionella och höghastighetsfärjor trafikerar dessa rutter.


Guide till Milos

Den grekiska ön Milos är den mest västerländska ön i Kykladerna ögrupp. Den har cirka 5.000 invånare utspridda över 7 små städer (som Adamas Plaka. Milos är känd för de flesta som den plats där statyn av Venus eller Aphroditesom nu är i Louvren i Paris upptäcktes. Det är först nyligen som turismen har märkt de vackra stränderna i denna kykladiska ön, med dess klippor och sitt kristallklara vatten. Milos är också kallad "ön av färger" tack vare sina fantastiska skönhet av vulkaniskt ursprung.

Ön är ansluten till hamnen i Pireus i Aten alla de kykladiska öarna Dodekaneserna och Kreta med färjor och höghastighets katamaraner. Under högsäsong på sommaren finns det dagliga reguljära linjer till och från ön. Det finns två hamnar i Milos den viktigaste hamnen i Adamas och en annan hamn i Apollonia som förbinder ön Milos med öarna Kimolos och Glaronissia.


Thira till Milos Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 27/05/2024 och 2024-06-02


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Zante Ferries 07:30 12:50 5 timmar 20 minuter Ons, Fre
SeaJets 14:20 16:25 2 timmar 5 minuter Sön
SeaJets 14:50 16:55 2 timmar 5 minuter Mån, Lör
SeaJets 15:00 17:05 2 timmar 5 minuter Tors, Fre
SeaJets 15:00 17:10 2 timmar 10 minuter Mån, Lör, Sön

Onboard the ferries

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.