COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Thira - Milos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Thira och Milos

  • 1 Sailing Weekly 4 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 2 hr 10 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 5 hr
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 30 min
  • Get price

Färja från Thira till Milos

Thira Milos-linjen går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 4 rederier. Anek Lines kör upp till 1 gånger vecka, SeaJets 4 gånger per vecka, Zante Ferries 2 gånger per vecka & Golden Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 14 avgångar vecka på sträckan Thira Milos mellan Kykladerna och Kykladerna ombord 4 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Thira

Thira är det officiella namnet på ön Santorini, Grekland och ligger i södra Egeiska havet, ca 200 km sydost om det grekiska fastlandet.

Thira är i huvudsak det som återstod efter en enorm vulkanisk explosion som förstörde de tidigaste bosättningarna på en tidigare enda ö, och skapade den nuvarande geologiska caldera.

Med sina dramatiska vyer, fantastiska solnedgångar och vackra stränder är det ingen överraskning att Thira är mycket populär bland semesterfirare.


Guide till Milos

Den grekiska ön Milos är den mest västerländska ön i Kykladerna ögrupp. Den har cirka 5.000 invånare utspridda över 7 små städer (som Adamas Plaka. Milos är känd för de flesta som den plats där statyn av Venus eller Aphroditesom nu är i Louvren i Paris upptäcktes. Det är först nyligen som turismen har märkt de vackra stränderna i denna kykladiska ön, med dess klippor och sitt kristallklara vatten. Milos är också kallad "ön av färger" tack vare sina fantastiska skönhet av vulkaniskt ursprung.

Ön är ansluten till hamnen i Pireus i Aten alla de kykladiska öarna Dodekaneserna och Kreta med färjor och höghastighets katamaraner. Under högsäsong på sommaren finns det dagliga reguljära linjer till och från ön. Det finns två hamnar i Milos den viktigaste hamnen i Adamas och en annan hamn i Apollonia som förbinder ön Milos med öarna Kimolos och Glaronissia.