COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agios Efstratios - Limnos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Rederier som åker mellan Agios Efstratios och Limnos

    • 6 Sailings Weekly 1 hour 19 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 1 hour 30 min
    • Get price

Färja från Agios Efstratios till Limnos

Agios Efstratios Limnos-rutten går mellan Egeiska öarna och Egeiska öarna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 6 gånger per vecka med en restid på runt 1 timme 19 minuter när SeaJets servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 1 timme 30 minuter.

Det finns totalt 7 linjer att välja på vecka om du vill åka Agios Efstratios Limnos-rutten mellan Egeiska öarna och Egeiska öarna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Agios Efstratios

Agios Efstratios eller Sankt Eustratius är en liten grekisk ö i norra Egeiska havet ca 30 km från sydvästra Lemnos och 80 km nordväst om Lesbos. Tillsammans med Lemnos och närliggande holmar bildar de regionen Lemnos som är en del av den grekiska skärgårdsregionen Nordegeiska öarna. Agios Efstratios är en lugn ö med lite nederbörd under vintermånaderna och långa, varma somrar. Det finns flera stränder på ön såsom Agios Antonios, Lemonies, Avlakia m.fl, de flesta nås med kaik. Havet runtomkring har mycket fisk som fiskas av lokala fiskare. Agios Efstratios är sammanlänkad med båt till Limnos, Agios Konstantinos, Kymi och Kavala.

Agios Efstratios förbinds till hamnen i Piraeus och de norra sporadiska öarna Skopelos, Alonnisos, Skyros et.c. Det finns också färjeförbindelse från Agios Efstratios till de Nordegeiska öarna via en tredje ö och till hamnarna i Thessaloniki, Kavala och Alexandroupoli. Färjan till Agios Efstratios tar mellan 5-10.5 timmar beroende på hur många hamnar den stannar vid på vägen.


Guide till Limnos

Lemnos Ligger i den norra delen av Egeiska havet.
Limnos harmoni är en av de vackraste hamnarna i grekland. Med sina vackra stränder och pittoreska, traditionella byar som är oberörd av dagens turism. Staden ligger lågt med mjuka böljande kullar en frodig grönt gräs.