Serifos
Santorini (Thira)
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Serifos - Santorini (Thira) är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Serifos till Thira

Serifos Thira-rutten går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Zante Ferries trafikerar den här sträckan upp till 3 gånger per vecka med en restid på runt 7 timmar 35 minuter när SeaJets servicen kör upp till 2 gånger per vecka med en resetid från 3 timmar 10 minuter.

Det finns totalt 5 linjer att välja på vecka om du vill åka Serifos Thira-rutten mellan Kykladerna och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Serifos till Santorini (Thira)?

  Färjeresan från Serifos till Santorini (Thira) tar ungefär 5h 22m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Serifos till Santorini (Thira)?

  Priserna för färjan mellan Serifos - Santorini (Thira) varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 0 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Serifos - Santorini (Thira)?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Serifos och Santorini (Thira), dessa är
  • Zante Ferries
  • SeaJets
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Serifos - Santorini (Thira)?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Serifos - Santorini (Thira), kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Serifos - Santorini (Thira)?

  Ja, mellan Serifos - Santorini (Thira) kan du resan utan bil med
  • Zante Ferries
  • SeaJets
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Serifos - Santorini (Thira)?

  Ja, du kan resa med bil mellan Serifos - Santorini (Thira) med
  • Zante Ferries
  • SeaJets
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Serifos - Santorini (Thira)?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Zante Ferries
  • SeaJets
 • Vad är avståndet från Serifos till Santorini (Thira)?

  Det är uppskattningsvis 0 sjömil mellan Serifos och Santorini (Thira).

Guide till Serifos

Serifos är en grekisk ö i Egeiska havet och är en del av Kykladernas ögrupp. Serifos ligger söder om Kithnos och nordväst om Sifnos och ca 170 km sydost om hamnen i Pireus. Enligt grekisk mytologi är ön där Danae och hennes nyfödde son Perseus spolades iland efter att hennes far Akrisios satt dem på drift till sjöss i en träkista. När Perseus återvände till Serifos med Gorgon Medusas huvud, förvandlade han Polydektes, konungen i Serifos, och hans trotjänare till sten som straff för kungens försök att gifta sig med sin mor med våld. Staden Livadi är där öns hamn ligger och är där all action sker. Det är där de flesta barer, klubbar, tavernor, matbutiker, biluthyrningsföretag och hotell ligger. Stranden i Livadi (Avlomonas) är mycket lång, sandig och har kristallklart vatten. Under sommaren är många segelbåtar och yachter förankrade i det lugna vattnet i denna naturligt skyddad vik.

Ön nås med konventionella och höghastighetsfärjor. Under sommarmånaderna finns det färjor som ansluter Serifos med andra närliggande öar, såsom Sifnos, Naxos, Paros, Santorini, Kythnos etc.


Guide till Thira

Thira är det officiella namnet på ön Santorini, Grekland och ligger i södra Egeiska havet, ca 200 km sydost om det grekiska fastlandet.

Thira är i huvudsak det som återstod efter en enorm vulkanisk explosion som förstörde de tidigaste bosättningarna på en tidigare enda ö, och skapade den nuvarande geologiska caldera.

Med sina dramatiska vyer, fantastiska solnedgångar och vackra stränder är det ingen överraskning att Thira är mycket populär bland semesterfirare.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.