COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Milos - Pireus är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Kykladerna till Aten

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Milos och Pireus

  • 1 Sailing Weekly 5 hr 25 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 3 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 3 hr 45 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 6 hr 5 min
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 3 hr 45 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 40 min
  • Get price

Så tycker våra kunder om Färjor från Milos till Pireus

 • "Sista resan på ö-luffen"

  Stora utrymmen och en reseupplevelse i det fina vädret. Mycket bra tidshållning både avgång och ankomst enligt tidtabellen.

  'Champion Jet 2' travelled on Champion Jet 2

  Lӓs mer Läs mindre

Färja från Milos till Pireus

Milos Pireus-linjen går mellan Kykladerna och Aten och trafikeras för tillfället av 6 rederier. Anek Lines kör upp till 1 gånger vecka, Aegean Speed Lines 7 gånger per vecka, SeaJets 4 gånger per vecka, Zante Ferries 4 gånger per vecka, Minoan Lines 4 gånger per vecka & Golden Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 27 avgångar vecka på sträckan Milos Pireus mellan Kykladerna och Aten ombord 6 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Milos

Milos är en grekisk ö som ligger i egeiska havet strax norr om Kretas hav och är en del av Kykladernas ögrupp. Ön är känd för statyn av Afrodite ("Venus de Milo", nu i Louvren Gallery, Paris), och även för statyer av den grekiska guden Asklepios (nu i British Museum, London) och Poseidon och en ålderdomlig Apollo i Aten. Det finns många små butiker runt hela ön men de flesta är samlade runt hamnen i Adamas. De flesta butiker säljer souvenirer, handgjorda presenter och smycken samt lokala vävnings, broderi och livsmedelsprodukter. Lokala produkter och delikatesser samt presentbutiker kan också hittas i de flesta av öns byar.

Milos är ansluten till hamnen i Pireus i Aten, alla Kykladerna, Dodekaneserna och Kreta med färjor och snabbgående katamaran. Under högsäsong på sommaren finns det dagliga reguljära linjer till och från ön. Det finns två hamnar på Milos, den viktigaste hamnen i Adamas och en annan hamn i Apollonia som förbinder ön Milos med öarna Kimolos och Glaronissia.


Guide till Pireus

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits