Hellenic Seaways

Hellenic Seaways är ett grekiskt redereri som bedriver inrikes färjetrafik till och från ett stort antal hamnar i Kykladerna, Kreta, Saroniska och Sporaderna.

Hellenic Seaways är Greklands största rederi och har varit aktiv i de grekiska haven sedan 1999. Deras stora flotta består av 18 konventionella färjor och snabbfärjor och seglar för närvarande till över 30 färjehamnar.

Hellenic Seaways har vunnit flera utmärkelser för sin färjetrafik under de senaste åren, bland annat för bästa passagerarlinje och bästa fartyget och de fortsätter att sätta höga mål genom att investera i snabbhet, bekvämlighet och kvalitet på sin service.

Visa Hellenic Seaways tidtabeller, priser och boka Hellenic Seaways biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Hellenic Seaways med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Hellenic Seaways

Omdömen om Hellenic Seaways

 • "Snabbt och bekvämt!"

  Snabb och bekväm överresa mellan Volos och Skopelos. Liten kiosk med smörgåsar och drycker.

  Sussi' reste med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Besvärligt med bagaget på hemresan"

  Resan till Skopelos med flying cat gick jättebra, men tillbakaresan till Skiathos var besvärlig. Vi blev inte visade var vi skulle ställa väskorna så vi var tvungna att bära upp dom uppför en mycket brant trappa, mycket tungt och besvärligt!!! Önskvärt vore att personalen visade var väskorna skulle ställas, hade underlättat mycket!

  Berit' reste med Hellenic Seaways på Flyingcat/Express Skiathos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Snabb båt"

  Båten passade både avgång och ankomsttid. Det varken bekvämt eller obekvämt ombord. Lite blåsigt och guppigt men det går an

  Mats' reste med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Bra färja"

  Punktlig snabb omdstigning inget att anmärka på

  Lars' reste med Hellenic Seaways på Highspeed/Tera Jet

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer