Hellenic Seaways

Hellenic Seaways är ett grekiskt redereri som bedriver inrikes färjetrafik till och från ett stort antal hamnar i Kykladerna, Kreta, Saroniska och Sporaderna.

Hellenic Seaways är Greklands största rederi och har varit aktiv i de grekiska haven sedan 1999. Deras stora flotta består av 18 konventionella färjor och snabbfärjor och seglar för närvarande till över 30 färjehamnar.

Hellenic Seaways har vunnit flera utmärkelser för sin färjetrafik under de senaste åren, bland annat för bästa passagerarlinje och bästa fartyget och de fortsätter att sätta höga mål genom att investera i snabbhet, bekvämlighet och kvalitet på sin service.

Visa Hellenic Seaways tidtabeller, priser och boka Hellenic Seaways biljetter på directferries.se. Hitta en resa eller ett rederi som skulle passa era planer? Vi jämnför Hellenic Seaways med alternativa rederier i er sökning för att hjälpa er att hitta ert perfekta val.

Lӓs mer Läs mindre

Alla rutter med Hellenic Seaways

Omdömen om Hellenic Seaways

 • "Bra båt, smidig resa, endast lite försenat"

  Båten (Express Skiathos) är modern och funktionell med massor av sittplatser, flera kaféer och rena toaletter. Punktligheten var ok, utresan endast ca 10 min sen men återresan ca 1 timme sen. Relativt smidig av/pålastning av bilar och människor - även när det var mycket folk,

  Christina ' reste med Hellenic Seaways

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Satisfied"

  Snabb och smidig ombordgång. Lite trångt för bagage.

  Agneta' reste med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Nöjd!"

  Bra förbindelse mellan Skopelos och Skiathos!!

  Sten-åke' reste med Hellenic Seaways på Flyingcat

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Trevlig båt med bra standard!"

  Highspeed 4 är en mycket trevlig båt, snyggt och rent. Sköna säten även i ekonomiklass. Kan varmt rekommendera Hellenic Seaways och deras Highspeed 4!

  Anonym' reste med Hellenic Seaways på Highspeed

  Lӓs mer Läs mindre

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer