hellenic_seaways_nissos_mykonos

Nissos Mykonos

Trafikeras av Blue Star FerriesMykonos Ayios Kirikos, Pireus Ayios Kirikos, Syros Ayios Kirikos, Karlovassi Evdilos, Mykonos Evdilos, Pireus Evdilos, Syros Evdilos, Mykonos Karlovassi, Pireus Karlovassi, Syros Karlovassi, Limnos Kavala, Syros Mykonos, Pireus Mykonos & Syros Pireus rutten

Nissos Mykonos, som är döpt efter den vackra grekiska ön, levererades till Hellenic Seaways 2005. Den är en av de snabbare större färjorna och kan hålla en hastighet på 28 knop trots att den är 141 meter lång och 21 meter bred. Färjan kan ta upp till 1925 passagerare och 418 bilar i garaget. Ombord finns ett stort urval av nöjen och bekvämligheter för att underhålla passagerarna, såsom flera barer och lounger utspridda på flera däck, och ett urval av olika hytter.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

På Nissos Mykonos finns tre olika sorters hytter, alla med dusch och toalett. Lyxhytterna är utsides 2-bäddshytter med gott om förvaringsutrymme, 2-bäddshytterna är en våningsäng med två sängar och 4-bäddshytterna har två våningssängar. Om du inte vill ha en hytt finns det gott om sittplatser att välja mellan i de olika loungerna, Central Lounge, Aegan Lounge, Panorama Lounge, Rainbow Lounge, och för en mer privat och lugnare överfart finns Privillege Lounge.

Mat och dryck ombord

Välj från flera olika ställen att äta och dricka ombord på din överfart. Det finns tre barer, Aegan bar, Rainbow bar och Atrim bar lounge. Det finns också en restaurang med självservering.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Nissos Mykonos guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Nissos Mykonos Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.