hellenic_seaways_ariadne

Ariadne

Trafikeras av Blue Star FerriesMytilene Chios, Pireus Chios, Vathi Chios, Pireus Mytilene, Vathi Mytilene & Vathi Pireus rutten

Ariadne, som är byggd 1996 i Japan men uppfräschad 2007 i Grekland kan ta upp till 1845 passagerare och 560 fordon i garaget. Ombord finns ett urval av aktiviteter och nöjen, slappna av i en av de 8 loungerna och ät i någon av de två restaurangerna m.m.

Hytter ombord/Reserverad Sittplats

Ombord på Ariadne finns 145 hytter med dusch och toalett och du kan välja mellan insides och utsides (med havsutsikt) hytt. För de som inte vill boka en hytt finns 8 bekväma lounger med vilostolar att välja mellan, Kalimons lounge, Patmos lounge, Lounge ekonmiklass, Myconos lounge, Naxos lounge, Syros lounge, Dilos lounge och Amorgos lounge.

Mat och dryck ombord

Ta en bit mat på Ariadnes restaurang med självservering, eller om du föredrar något mer formellt varför inte pröva Silver Star restaurangen. Om inget av detta passer så finns Café del Mare för varma drycket och snacks.

Vänligen observera: Även om vi har gjort vårt bästa för att göra vår Ariadne guide så nogrann som möjligt, faciliteter ombord, tjänster och underhållning kan variera beroende på datum och tid på året som du reser på, faciliteter kan ändras utan en tidigare upplysning och raderier kan trafikera med andra fartyg än de som var nämda vid bokningen utan tidigare upplysning.

Lӓs mer Läs mindre

Ariadne Recensioner

Det finns inga recensioner för detta fartyg för tillfället, vänligen återkom senare.