Färja från Koufonissi till Paros

Koufonissi Paros-linjen går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Blue Star Ferries kör upp till 10 gånger vecka, SeaJets 8 gånger per vecka & Golden Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 25 avgångar vecka på sträckan Koufonissi Paros mellan Kykladerna och Kykladerna ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Koufonissi och Paros

 • Blue Star Ferries
  • 10 avgångar per vecka 1 timme 25 min
  • Få pris
 • SeaJets
  • 8 avgångar per vecka 3 tim 5 min
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 7 avgångar per vecka 1 timme 45 min
  • Få pris

Genomsnittligt pris för Koufonissi Paros

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Koufonissi Paros-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Koufonissi

Koufonisia är en grekisk ö som ligger i Kykladernas ögrupp och ingår i kommunens Naxos och Lesser Kykladerna. Koufonisia består av tre större öar, Kato (Nedre) och Pano (övre) Koufonisi, och Keros. Geografiskt är det beläget på den sydöstra sidan av Naxos och på den västra sidan av Amorgos. Obebodda Keros är en skyddad arkeologisk plats från vilken ett stort antal fornkykladiska konstverk har grävts fram på 2000-talet. Kato Koufonisi ligger intill Pano Koufonisi, Shoinousa och Keros och är näst intill obebodd. Den mest karakteristiska åsynen av ön är den lilla kyrkan Panagia är byggd på piren, på toppen av antika ruiner. Endast fiske- och turistbåtar förankrar i den lilla, pittoreska hamnen. Pano Koufonisi är den minsta och mest tätbefolkade ön i Kykladerna gruppen. Den vita väderkvarnen på östra sidan av hamnen välkomnar besökare när de anländer till ön. Avvecklingen av Chora på den sydvästra kusten av Koufonisi är ett typiskt exempel på kykladisk arkitektur.

Guide till Paros

Den grekiska ön Paros är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet. Det är en mycket populär semesterdestination och ligger bara en kort hop från ön Naxos, cirka en timme med färja. Paros har fått ett rykte om att vara en extremt välkomnande trevlig ö. Det är den näst största av Kykladerna och är fullmatat med kvalitet attraktioner för alla. Besökare på Paros kommer att kunna delta i vattensporter, njuta av de grekiska tavernor kantar Parikia havet, och utforska kyrkan Panagia Ekatantapiliani, som är känd för att går tillbaka så långt som 326 e Kr. Det finns också ett antal stränder på Paros, såsom Agia Irini, Farangas, Kato och Logaras.

Öns hamn är i Parikia och är värd både konventionella färjor och höghastighetsfärjor. Färjor avgår generellt till Pireus och till de andra öarna i Kykladerna.