COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hydra - Poros är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Hydra och Poros

    • 4 Sailings Daily 30 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 30 min
    • Get price

Färja från Hydra till Poros

Hydra Poros-rutten går mellan Saroniska och Saroniska och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 30 minuter när Alpha Lines servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 30 minuter.

Det finns totalt 35 linjer att välja på vecka om du vill åka Hydra Poros-rutten mellan Saroniska och Saroniska. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Hydra

Hydra är en ö som ligger i den grekiska saroniska ögruppen i Egeiska havet mellan Saroniska bukten och Argolicviken. Ön är separerad från de Peloponnesos genom en smal remsa av vatten. Öns namn kommer från det grekiska ordet för vatten som hänvisar till de naturliga källor som finns på ön. Den största staden på ön heter Hydra Port och som namnet antyder har staden en hamn som ligger inbäddat bland vissa restauranger, marknader, affärer och gallerier som tillgodoser turistmarknaden.

Bilar och motorcyklar är förbjudna på ön och de viktigaste transportsätten är taxibåtar och åsnor! Då den bebodda delen av ön är relativt liten tenderer de flesta människorna att gå.

Det finns dagligen Flying dolphins och katamarantjänster som avgår från hamnen i Pireus i Aten till Hydra. Resan tar ca 1 timme med dessa båtar och 3-3,5 timmar med vanlig färja. Hydra är också ansluten till resten av öarna Saronikosbukten och med Porto Cheli.