Evdilos
Mykonos
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Evdilos till Mykonos

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 2 avångar i veckan mellan Evdilos och Mykonos. Sträckan mellan Evdilos och Mykonos trafikeras av Hellenic Seaways. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Evdilos och Mykonos.

Tidtabeller Evdilos till Mykonos

Färjor mellan Evdilos och Mykonos avgår vanligtvis från Evdilos, ca 05:35. Överfarten tar ungefär 2h 5m.

Färjepriser mellan Evdilos och Mykonos

Priserna på en överfast från Evdilos till Mykonos varierar oftast mellan 166kr och 635kr*. Genomsnittspriset är 359kr*. De billigaste priserna mellan Evdilos och Mykonos är ca 166kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 345kr*. Genomsnittspriset för en bil är 925kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Mykonos och Evdilos?

Det är ungefär 14.5 miles (23.4km) eller 12.6 sjömil mellan Evdilos och Mykonos.

Kan jag resa med bil mellan Evdilos och Mykonos?

Ja, med Hellenic Seaways kan du resa med bil på sträckan mellan Evdilos och Mykonos. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Evdilos och Mykonos.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Evdilos och Mykonos?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways mellan Evdilos och Mykonos.

Evdilos till Mykonos färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Ikaria till Kykladerna
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Evdilos - Mykonos Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Hellenic Seaways
Genomsnittligt pris 394 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 2
Genomsnittlig seglingstid 2h 5m
Första färjan 05:35
Sista färjan 18:00
Avstånd 12 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Evdilos till Mykonos?

  Färjeresan från Evdilos till Mykonos tar ungefär 2h 05m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Evdilos - Mykonos?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Evdilos och Mykonos, dessa är
  • Hellenic Seaways
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Evdilos - Mykonos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Evdilos - Mykonos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Evdilos - Mykonos?

  Ja, mellan Evdilos - Mykonos kan du resan utan bil med
  • Hellenic Seaways
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Evdilos - Mykonos?

  Ja, du kan resa med bil mellan Evdilos - Mykonos med
  • Hellenic Seaways
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Evdilos - Mykonos?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Hellenic Seaways

Guide till Evdilos

Evdilos är en by som ligger på ön Ikaria i nordgeiska havet i Grekland. Byn var den första huvudstaden på ön, men i dag är det en viktig hamnstad och centrum i norra, centrala och västra Ikaria. Byn är charmig med sin lilla hamn och pir, gamla herrgårdar och smala vägar. Det är förmodligen den mest arkitektoniskt traditionella bosättningen på ön.

Hamnen finns främst den norra sidan av ön och är en av de två stora hamnarna på ön, tillsammans med Agios Kírykos. Den har dagliga scheman som en mellanstation till den slutliga destinationen för fartyg till Samos och Pireus och är kopplad till andra öar och hamnar som betjänar handelsfartyg som kommer till ön. Den ligger ett stenkast från centrum med alla dess butiker, hotell, villor och restauranger, och ca 35 km från öns flygplats. I anslutning till hamnen finns en småbåtshamn som huserar små båtar och fiskebåtar.


Guide till Mykonos

Den grekiska ön Mykonos är en av de berömda Kykladerna och utstrålar en distinkt glamour glans och grekisk personlighet. Mykonos stad Chora är öns huvudstad och är avgörande för öns turism. Hora är väl känt för sin gamla hamn färjeläge, livliga Taxi Square (Plateia Manto Mavrogenous vatten tavernor, museer trendiga butiker och vitkalkade hus särskilt inom sitt Little Venice kvartal. För många turister som vistas på Mykonos är det öns stränder som gör semestern. Stränderna är rikligt på ön och de flesta har vackra, gyllene sand och är lätta att nå. Från juni och framåt kan de börja bli ganska upptagna och de flesta stränder är helt enkelt inte tillräckligt stora för att avskildheten även om solstolar ofta grupperas tillsammans. De närmaste stränderna i Hora och inte nödvändigtvis det bästa som Mykonos har att erbjuda men är mycket populära, både Aghios Stefanos-stranden och Platis Gialos. Men för den mest glittriga stränder party, chef västerut till mycket livlig paradiset och Superb Paradise resorts.

Det finns två hamnar på ön. Den gamla Mykonos hamn är där alla passagerarfärjor anländer och den nya hamnen i Tourlos som oftast används av kryssningsfartyg. Färjor från Mykonos avgår till Pireus och Rafina på det grekiska fastlandet och till de övriga Kykladerna Dodekaneserna och Kreta. Konventionella och snabba färjor till och från ön.


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.