COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agistri Myli - Egina är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Grekland till Saroniska

Rederier som åker mellan Agistri Myli och Egina

    • 5 Sailings Daily 10 min
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 10 min
    • Get price

Färja från Agistri Myli till Egina

Agistri Myli Egina-rutten går mellan Grekland och Saroniska och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Aegean Flying Dolphins trafikerar den här sträckan upp till 5 gånger per dag med en restid på runt 10 minuter när Hellenic Seaways servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 10 minuter.

Det finns totalt 63 linjer att välja på vecka om du vill åka Agistri Myli Egina-rutten mellan Grekland och Saroniska. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Egina

Den grekiska ön Egina ligger i Saroniska ögruppen i Argo-Saroniska bukten. Närheten till Aten, vilket är ungefär 17 miles ifrån och gör det till en populär ö för besökare. Enligt myten, tog ön sitt namn från en nymf, dotter till flodguden Asopos, som Zeus förälskade sig i och tog med honom till ön. Från 1827 fram till 1829 var Aegina stad den tillfälliga huvudstaden i den nybildade grekiska staten. Det var under den period då guvernör Ioannis Kapodistrias hade imponerande neoklassiska herrgårdar byggda för att hysa hans högkvarter som idag är viktiga turistattraktioner.

I utkanten av Aegina stad hittar du charmiga små byar med ett distinkt traditionell karaktär, såsom Kypseli, Agii och Vagia samt organiserade turistorter som Agia Marina, Perdika, och Souvala.

Pireus är den närmaste hamnen till Egina med en överfart på cirka 40 minuter med Flying Dolphin och 75 minuter med vanlig färja. Egina är också omgiven av många mindre öar som Moni, Metopi, Diaportia, Lagouses, Kyra, Dorousa, Spalathonisi och Anonyma som kan nås med båt från hamnen i Egina.