Limnos
Mytilene
Färjor till Lesbos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Limnos (Myrina) till Mytilene

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 4 avångar i veckan mellan Limnos (Myrina) och Mytilene. Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Hellenic Seaways & SeaJets. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Limnos (Myrina) och Mytilene.

Tidtabeller Limnos (Myrina) till Mytilene

Färjor mellan Limnos (Myrina) och Mytilene avgår vanligtvis från Limnos (Myrina), ca 00:30. Överfarten tar ungefär 4h 36m.

Färjepriser mellan Limnos (Myrina) och Mytilene

Priserna på en överfast från Limnos (Myrina) till Mytilene varierar oftast mellan 442kr och 2084kr*. Genomsnittspriset är 994kr*. De billigaste priserna mellan Limnos (Myrina) och Mytilene är ca 235kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 746kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1891kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid. Dessa priser är baserade på sökningar gjorda under de senaste 30 dagarna och uppdaterades senast 21 Juli 2023.

Hur långt är det mellan Mytilene och Limnos (Myrina)?

Det är ungefär 114.2 miles (183.8km) eller 99.2 sjömil mellan Limnos (Myrina) och Mytilene.

Kan jag resa med bil mellan Limnos (Myrina) och Mytilene?

Ja, med Hellenic Seaways, SeaJets kan du resa med bil på sträckan mellan Limnos (Myrina) och Mytilene. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Limnos (Myrina) och Mytilene.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Limnos (Myrina) och Mytilene?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways, SeaJets mellan Limnos (Myrina) och Mytilene.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Egeiska öarna till Lesbos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Limnos (Myrina) - Mytilene Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Hellenic Seaways & SeaJets
Genomsnittligt pris 1117 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 4
Genomsnittlig seglingstid 4h 36m
Snabbaste seglingstid 2h 50m
Första färjan 00:30
Sista färjan 23:59
Avstånd 99 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2023-08-01.

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Limnos till Mytilene?

  Färjeresan från Limnos till Mytilene tar ungefär 4h. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Limnos - Mytilene?

  2 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Limnos och Mytilene, dessa är
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Limnos - Mytilene?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Limnos - Mytilene, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Limnos - Mytilene?

  Ja, mellan Limnos - Mytilene kan du resan utan bil med
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Limnos - Mytilene?

  Ja, du kan resa med bil mellan Limnos - Mytilene med
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Limnos - Mytilene?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Hellenic Seaways

Guide till Limnos

Limnos, som ibland kallas Lemnos, är en grekisk ö i Egeiska havet och är den 8:e största av de grekiska öarna. De största städerna på ön är Myrina, på västkusten, och Moudros på östra stranden av en stor vik i mitten av ön. Huvudstad på ön är hamnstaden Myrina, en stad känd för sina vackra, traditionella stenlagda gränder, sina gamla stenherrgårdar, sin strandpromenad vid havet, och sist men inte minst för sitt bysantinska slott. Det imponerande slottet med utsikt över staden ligger på en klippig och brant halvö, på sluttningen av vilka små rådjur strövar fritt. Det finns många saker att göra och se på ön. Där finns den förstenade skogen nära staden Moudros, där du kan se fossiliserade trädstammar, löv, frukt och palmträdrötter som är cirka 20-22.000.000 år gamla. Där finns också den förhistoriska byn Poliochni som tros vara den äldsta neolitiska staden i Europa. Det är en rektangulär byggnad med en dubbel rad av stegade säten som liknar en parlamentarisk arkitektonisk struktur. Det är därför det antas vara det äldsta parlamentet som upptäckts i världen!

Med färja från Myrina, finns förbindelser till öarna Agios Efstratios, Lesvos och Samothrake (endast sommartid) och med fastlandet till hamnarna i Pireus och Lavrio (Aten område) Thessaloniki och Kavála.


Guide till Mytilene

Den antika grekiska staden Mytilene är huvudstaden och hamnen på ön Lesbos som ligger i nordöstra Egeiska havet. I det ögonblick du anländer till den stora porten kommer staden Mytilene vinna ditt hjärta med sin känsla av det ljuva livet. Öns huvudstad byggdes på sju kullar och krönt av Gateluzzi fästningen har viktiga funktioner bevarade från sin strålande förflutna och dess enastående kulturhistoria. Det är en livlig stad med ett livligt nattliv och Mytilene uppfyller alla behov och önskan i form av hotell, restauranger och rekreation.

Dess emblem är den majestätiska Gateluzzi slottet kyrkan Agios Therapon med sin imponerande kupol och vid kanten av hamnen Frihetsgudinnan. En klassisk mötesplats för lokalbefolkningen är området runt Sappho Torget och den andra hälften av hästskon på den nya södra hamnen med sina trendiga barer och kaféer som drar publik från första sak på morgonen.

Mytilene har en hamn med färjor till de närliggande öarna Lemnos Chios och Ayvalik och ibland Dikili i Turkiet. Hamnen tjänar också fastlands städerna Pireus Aten och Thessaloniki.


Limnos till Mytilene Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 18/09/2023 och 2023-09-24


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Hellenic Seaways 01:05 05:25 4 timmar 20 minuter Fre
Hellenic Seaways 02:50 06:55 4 timmar 5 minuter Mån

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.