COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Limnos - Mytilene är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Egeiska öarna till Lesbos

Rederier som åker mellan Limnos och Mytilene

    • 4 Sailings Weekly 4 hr 5 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 2 hr 40 min
    • Get price

Färja från Limnos till Mytilene

Limnos Mytilene-rutten går mellan Egeiska öarna och Lesbos och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per vecka med en restid på runt 4 timmar 5 minuter när SeaJets servicen kör upp till 1 gånger per vecka med en resetid från 2 timmar 40 minuter.

Det finns totalt 5 linjer att välja på vecka om du vill åka Limnos Mytilene-rutten mellan Egeiska öarna och Lesbos. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Limnos

Lemnos Ligger i den norra delen av Egeiska havet.
Limnos harmoni är en av de vackraste hamnarna i grekland. Med sina vackra stränder och pittoreska, traditionella byar som är oberörd av dagens turism. Staden ligger lågt med mjuka böljande kullar en frodig grönt gräs.


Guide till Mytilene

Den antika grekiska staden Mytilene är huvudstaden och hamnen på ön Lesbos som ligger i nordöstra Egeiska havet. I det ögonblick du anländer till den stora porten kommer staden Mytilene vinna ditt hjärta med sin känsla av det ljuva livet. Öns huvudstad byggdes på sju kullar och krönt av Gateluzzi fästningen har viktiga funktioner bevarade från sin strålande förflutna och dess enastående kulturhistoria. Det är en livlig stad med ett livligt nattliv och Mytilene uppfyller alla behov och önskan i form av hotell, restauranger och rekreation.

Dess emblem är den majestätiska Gateluzzi slottet kyrkan Agios Therapon med sin imponerande kupol och vid kanten av hamnen Frihetsgudinnan. En klassisk mötesplats för lokalbefolkningen är området runt Sappho Torget och den andra hälften av hästskon på den nya södra hamnen med sina trendiga barer och kaféer som drar publik från första sak på morgonen.

Mytilene har en hamn med färjor till de närliggande öarna Lemnos Chios och Ayvalik och ibland Dikili i Turkiet. Hamnen tjänar också fastlands städerna Pireus Aten och Thessaloniki.