Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Så här hittar du till Mytilene hamn

  • Mytilene övernattning

    Om du är ute efter att tillbringa en natt i eller i närheten av Mytilene färjehamn innan eller efter din resa eller om du letar efter boende för din hela vistelse, besök vår Mytilene övernattning sida för bästa boendepriser och ett av de största urvalen online!

Mytilene färjetjänster

Guide till Mytilene

Guide till Mytilene

Mitilini (eller Mytilene) är en stad på ön Lesbos i norra Egeiska regionen i Grekland med en befolkning på cirka 40.000 människor. Mitilini är en av de äldsta städerna i världen, sägs vara bebott sedan 10-talet f. Kr. Ancient Mitilini var en holme strax öster utanför Lesbos, där nu det medeltida slottet står, separerade från den större ön genom kanalen Euripus som är anslutna till norra hamnen (även känd som "gamla hamnen") och södra hamnen (även känd som "den nya hamnen"). Mitilini ligger delvis på en plan mark, men den västra sidan av staden ligger på en kulle som stiger till den antika teatern, det är ett bra sätt att utforska staden är till fots.

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.