Turyol
Fӓrjeraderi
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Turyol

Turyol är en turkisk färjoperatör som specialiserar sig på transnationella korsningar från Cesme och Ayvalik på turkiska västkusten till de grekiska öarna, Chios och Lesvos.

Turyol transporterar tiotusentals passagerare varje år och femtiofem procent av dem seglar från Ayvalik till Lesvos, Turyol är ett av landets mest kända och respekterade färjebolag. Allt började vid årsskiftet till tvåtusen-talet, när Turyol, under tidigare namn som Motorists Association och Charter Excursion, etablerade sjötransporttjänster i Istanbul.

Idag, med en flotta på sextio fartyg, varav alla sträcker sig fyrtiofem meter långa och körs på dubbelmotorer, har Turyol ett dagligt genomsnitt på fyrtio tusen passagerare till Lesvos. Dessutom introducerade företaget i juni 2016 den snabbaste tillgängliga seglingen från Cesme till Chios, med två fartyg som heter Chios och Necdet Ali Yildirim, med en total kapacitet på sex hundra sjuttio fot passagerare och fyrtio fordon. Varje färja som Turyol använder har godkänts av de nationella sjöfartsutskottskommittéerna, samtidigt som de följer internationella säkerhetsbestämmelser.

Använd directferries.se för att hitta Turyol tidtabeller, priser och för att boka biljetter med Turyol. Vill du hitta den billigaste resan? Vi jämför Turyol med alternativa rederier.

[--Operator--] rutter och hamnar .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Alternativa rutter med andra färjeoperatörer

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.