Kos
Bodrum
Färjor till Turkiet
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Kos - Bodrum är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Kos till Bodrum

Kos Bodrum-linjen går mellan Dodekanisos och Turkiet och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Sky Marine kör upp till 14 gånger vecka, Bodrum Express 7 gånger per vecka & Dentur Avrasya kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 28 avgångar vecka på sträckan Kos Bodrum mellan Dodekanisos och Turkiet ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Dodekanisos till Turkiet
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Kos till Bodrum?

  Färjeresan från Kos till Bodrum tar ungefär 26m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Kos till Bodrum?

  Priserna för färjan mellan Kos - Bodrum varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 50 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Kos - Bodrum?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Kos och Bodrum, dessa är
  • Sky Marine
  • Bodrum Express
  • Dentur Avrasya
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Kos - Bodrum?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Kos - Bodrum, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Kos - Bodrum?

  Ja, mellan Kos - Bodrum kan du resan utan bil med
  • Sky Marine
  • Bodrum Express
  • Dentur Avrasya
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Kos - Bodrum?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Kos - Bodrum?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Kos till Bodrum?

  Det är uppskattningsvis 10 sjömil mellan Kos och Bodrum.

Guide till Kos

Kos är en grekisk ö som ligger i Dodekanesernas ögrupp. Kos ligger 4 km från kusten i Bodrum i Turkiet och är kring 40 km lång och 8 km bred. Förutom den största staden och hamnen, även kallad Kos, är de viktigaste byarna Kardamena, Kefalos, Tingaki, Antimachia, Mastihari, Marmari och Pyli. Mindre byar är Zia, Zipari, Platani, Lagoudi och Asfendiou. Kos är ett mycket populärt semestermål och Kos stad har ett livligt centrum, fylld med restauranger, butiker, barer och klubbar. Besökarna kommer att hitta nästan allt, från päls till keramik, läderprodukter till smycken och från skor och kläder till böcker, souvenirer och object från stranden. De mest turistiska kustbyarna erbjuder också olika små butiker, som säljer främst handgjorda produkter, såsom vävda, keramik och broderier samt traditionella lokala produkter, såsom timjan honung, godis, örter, kryddor och vin.

Det finns dagliga tjänster mellan Kos och Pireus och tjänster mellan Kos och resten av Dodekaneserna, öarna i nordöstra Egeiska havet och Turkiet. Resan med konventionell färja kan ta upp till 13 timmar, beroende på de mellanliggande stoppen, och resan med en höghastighetbåt kan ta mellan 5 och 8 timmar.


Guide till Bodrum

Den turkiska staden Bodrum ligger i Mugla provinsen på södra kusten av Bodrum halvön vid den punkt som kontrollerar inträde i Mexikanska Gokova. Känd som Halikarnassos i gamla tider har Bodrum många fornminnen och platser kvar av romarna, bysantiner och ottomanerna. År 353 f.Kr. var den mest betydande epok i stadens historia när det var huvudstad i Caria-regionen. En viktig attraktion i staden är Tomb of King Mausolus, en av de sju underverk i världen som byggts inom en tidsperiod på 100 år, och är en populär friluftsmuseum. Staden erbjuder besökarna ett brett utbud av naturscenerier som en magnifik kust och vackra vikar där de kan söka skydd och njuta av naturens skönhet. Om du besöker Bodrum i oktober eller november, missa Bargilya som inte ligger långt från Bodrum. I Bargilya kommer du att se alla invånare skörda oliver. Det är en annan värld med dess lagun och bedårande fiskrestauranger.

Från stadens hamn går färjor till andra destinationer i Turkiet, till det grekiska fastlandet och de grekiska öarna.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.