Färja från Ayvalik till Mytilene

Ayvalik Mytilene-rutten går mellan Turkiet och Lesbos. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Turyol. Färjor avgår upp till 19 gånger vecka med en resetid på ca 1 timme 30 minuter.

Färjetrafiken på Ayvalik Mytilene-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Rederier som åker mellan Ayvalik och Mytilene

  • Turyol
    • 19 avgångar per vecka 1 timme 30 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Ayvalik Mytilene

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Ayvalik Mytilene-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Mytilene

Den antika grekiska staden Mytilene är huvudstaden och hamnen på ön Lesbos som ligger i nordöstra Egeiska havet. I det ögonblick du anländer till den stora porten kommer staden Mytilene vinna ditt hjärta med sin känsla av det ljuva livet. Öns huvudstad byggdes på sju kullar och krönt av Gateluzzi fästningen har viktiga funktioner bevarade från sin strålande förflutna och dess enastående kulturhistoria. Det är en livlig stad med ett livligt nattliv och Mytilene uppfyller alla behov och önskan i form av hotell, restauranger och rekreation.

Dess emblem är den majestätiska Gateluzzi slottet kyrkan Agios Therapon med sin imponerande kupol och vid kanten av hamnen Frihetsgudinnan. En klassisk mötesplats för lokalbefolkningen är området runt Sappho Torget och den andra hälften av hästskon på den nya södra hamnen med sina trendiga barer och kaféer som drar publik från första sak på morgonen.

Mytilene har en hamn med färjor till de närliggande öarna Lemnos Chios och Ayvalik och ibland Dikili i Turkiet. Hamnen tjänar också fastlands städerna Pireus Aten och Thessaloniki.