Bodrum
Kos
Färjor till Dodekanisos
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Bodrum - Kos är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Bodrum till Kos

Bodrum Kos-linjen går mellan Turkiet och Dodekanisos och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Sky Marine kör upp till 14 gånger vecka, Bodrum Express 7 gånger per vecka & Dentur Avrasya kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 28 avgångar vecka på sträckan Bodrum Kos mellan Turkiet och Dodekanisos ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Turkiet till Dodekanisos
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Bodrum till Kos?

  Färjeresan från Bodrum till Kos tar ungefär 26m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Bodrum till Kos?

  Priserna för färjan mellan Bodrum - Kos varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 57 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Bodrum - Kos?

  3 populära färjebolag trafikerar sträckan mellan Bodrum och Kos, dessa är
  • Sky Marine
  • Bodrum Express
  • Dentur Avrasya
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Bodrum - Kos?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Bodrum - Kos, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Bodrum - Kos?

  Ja, mellan Bodrum - Kos kan du resan utan bil med
  • Sky Marine
  • Bodrum Express
  • Dentur Avrasya
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Bodrum - Kos?

  Nej, på denna sträcka kan du endast resa utan bil.
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Bodrum - Kos?

  Nej, husdjur är inte tillåtna ombord på färjorna.
 • Vad är avståndet från Bodrum till Kos?

  Det är uppskattningsvis 10 sjömil mellan Bodrum och Kos.

Guide till Bodrum

Bodrum är en stad i Muglaprovinsen i Turkiet. Staden ligger på den södra kusten på Bodrumhalvön. Staden kallades tidigare Halicarnassus av Caria och var känd för Mausoleumet av Mausolus, ett av de sju underverken. Bodrum slott, byggt av Knights Hospitaller under 1400-talet, överblickar hamnen och marinan. Slottet har ett museum med undervattensarkeologi är håller flera kulturfestivaler under året.

Om du besöker Bodrum i oktober eller november, missa inte Bargilya som inte ligger långt från Bodrum. I Bargilya kommer du se alla invånare när de skördar oliver. Det är en annorlunda värld med sina laguner och bedårande fiskrestauranger.

Bodrum färjehamn ligger 36km från Milas internationella flygplats och några minuters gångväg från stadens centrum. Hamnen har kapacitet för åtminstone två stora fartyg åt gången och tre motorbåtar. Hamnen har tre färjeramper. Hamnen har färjor till närliggande turkiska och grekiska hamnar och öar.


Guide till Kos

Den grekiska ön Kos ligger i sydöstra Egeiska havet, söder om ön Kalymnos och norr om ön Nisyros. Kos ligger i den gamla Keramiko viken (Kerme Körfezi) eller Kos viken, bara 3 nautiska mil från den turkiska kusten och är den tredje största ön i Dodekaneserna ögrupp. Kos är en av de bästa grekiska öarna för en typisk strandsemester och det var bland de första öarna att gå för massmarknad turism i stor skala med många hotell byggda på stränder längs de långa sandkustlinjer i öster och söder. Den relativt flacka landskapet har bidragit till att göra cykling en mycket populär semesteraktivitet och det finns inget slut på cykeluthyrare och även vissa särskilda cykelvägar mellan de stora hotellen. Förutom nattlivet i staden Kos och en uppsjö av badorter, erbjuderön ön också några av de bästa arkeologiska platser som finns i Medelhavet.

Det finns dagliga turer mellan Kos och Pireus tillsammans med tjänster mellan Kos och resten av Dodekaneserna, öarna i nordöstra Egeiska havet och Turkiet. Resan genom konventionell färja kan ta upp till 13 timmar, beroende på mellanlandningar , och resan med en hög hastighet båt kan ta mellan 5 och 8 timmar.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.