Aten (Pireus)
Kavala
Färjor till Grekland
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Pireus till Kavala

Vi erbjuder uppskattningsvis upp till 1 avångar i veckan mellan Pireus och Kavala. Sträckan mellan Pireus och Kavala trafikeras av Hellenic Seaways. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Pireus och Kavala.

Tidtabeller Pireus till Kavala

Färjor mellan Pireus och Kavala avgår vanligtvis från Pireus, ca 16:00. Överfarten tar ungefär 26h 0m.

Färjepriser mellan Pireus och Kavala

Priserna på en överfast från Pireus till Kavala varierar oftast mellan 2084kr och 8619kr*. Genomsnittspriset är 4722kr*. De billigaste priserna mellan Pireus och Kavala är ca 1056kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 2409kr*. Genomsnittspriset för en bil är 5656kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Kavala och Pireus?

Det är ungefär 195.9 miles (315.3km) eller 170.2 sjömil mellan Pireus och Kavala.

Kan jag resa med bil mellan Pireus och Kavala?

Ja, med Hellenic Seaways kan du resa med bil på sträckan mellan Pireus och Kavala. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Pireus och Kavala.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Pireus och Kavala?

Ja, fotpassagerare kan resa med Hellenic Seaways mellan Pireus och Kavala.

För mer information, besök vår sida om Färjor från Aten till Grekland
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Athens (Piraeus) - Kavala Sammanfattning av rutt
Land för avresa Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 1
Operatörer Hellenic Seaways
Genomsnittligt pris 4840 kr.*
Genomsnittliga veckovisa avgångar 1
Genomsnittlig seglingstid 26h 0m
Första färjan 16:00
Avstånd 170 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-04-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Pireus till Kavala?

Färjeresan från Pireus till Kavala tar ungefär 25h 35m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Pireus till Kavala?

Priserna för färjan mellan Pireus - Kavala varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 409 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Pireus - Kavala?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Pireus och Kavala, dessa är
  • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Pireus - Kavala?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Pireus - Kavala, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Pireus - Kavala?

Ja, mellan Pireus - Kavala kan du resan utan bil med
  • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Pireus - Kavala?

Ja, du kan resa med bil mellan Pireus - Kavala med
  • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Pireus - Kavala?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Pireus till Kavala?

Det är uppskattningsvis 170 sjömil mellan Pireus och Kavala.

Guide till Aten (Pireus)

Pireus är en hamnstad i Grekland. Staden ligger på saroniska bukten i regionen Attika i Grekland och är en del av Atens stadsområde med centrala Aten ungefär 12 km från Pireus. Centrala Pireus är inte en plats där besökarna väljer att dröja eftersom det är överbelastat med trafik. Bortom sjöfartskontoren, bankerna och de offentliga byggnaderna, hittar du ett virrvarr av gågator, shoppingremsor och ganska nedgångna områden. Det mest attraktiva kvarteret ligger öster om Zea Marina och turistiska Mikrolimano hamnen, som är kantad med kaféer, restauranger och barer.

Hamnen i Pireus är den viktigaste hamnen i Grekland, den största passagerarhamnen i Europa och den tredje största i världen och är centrum för Greklands sjöfart och basen för sin stora handelsflottan. Anläggningarna i hamnen har nyligen renoverats och kvaliteten på bekvämligheterna har förbättrats avsevärt. Dessa inkluderar bankomater, valutaväxling, restauranger, barer, taxibilar och ett brett utbud av resebyråer som säljer färjbiljetter. Hamnen har färjeöverfarter till Kreta, Kykladerna, Dodekaneserna, den östra delen av Grekland och en stor del av norra och östra Egeiska havet.


Guide till Kavala

Kavala huvudstad och den viktigaste hamnen i Kavala prefekturen och är byggd på sluttningarna av Mt. Symvolo som bildar en av de mest pittoreska städerna i Grekland. Enligt arkeologiska fynd går stadens historia tillbaka till förhistorisk tid. Initialt stadens centrum var begränsad till distriktet Panayia som har oavbrutet bebodd sedan den 7: e talet fKr. Efter 2500 år dock, i början av 16-talet Kavala expanderade upprätthålla dessa nya gränser fram till 1870. Det var först efter 1928 som det började att forma staden som kan ses idag. Dess strategiska och ekonomiska betydelse under århundradena tillskrivs sitt strategiska läge i Via Egnatia som genomkorsas staden som förbinder öst och väst med sin hamn och med den naturliga berikning av halvön där den gamla staden byggdes. Kavala har en unik karaktär som återspeglar sitt nära förflutna med neoklassiska herrgårdar och stora tobakslager frammana minnet av ett avlägset förflutet när en förmögen bourgeoisin dominerar -. I "Mecka av tobak" som Kavala hette tidigare tusentals arbetare tobaks tjänade sitt uppehälle.

Från stadens hamn färjor till Agios Efstratios Limnos Lavrio Kirikos Chios Karlovassi Psara Vathi och Mytilene.


Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.