Färja från Egina till Agistri Myli

Egina Agistri Myli-rutten går mellan Saroniska och Grekland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Hellenic Seaways trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 10 minuter när Aegean Flying Dolphins servicen kör upp till 6 gånger per dag med en resetid från 10 min.

Det finns totalt 10 linjer att välja på dag om du vill åka Egina Agistri Myli-rutten mellan Saroniska och Grekland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Egina och Agistri Myli

  • Hellenic Seaways
    • Avgår 4 gånger per dag 10 min
    • Få pris
  • Aegean Flying Dolphins
    • Avgår 6 gånger per dag 10 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Egina Agistri Myli

Priserna som visas är det genomsnittliga priset för enkel resa som våra kunder har betalat för den här överfarten. Priserna som visas är per person.

Guide till Egina

Ön Aegina är en av de grekiska saroniska öarna och är belägen ca 27 km från Aten. Ön är triangelformad och är ca 10 km lång och 14,5 km bred. Ca 2/3 av ön består av en icke aktiv vulkan och norra och västra sidan består av odlingslandskap där de odlar en mix av spannmål, bomull, vinrankor, mandlar, oliver och fikon.

Öns stränder är en populär turistattraktion, speciellt eftersom färjan Hydrofoil bara tar 40 min från Piraeus till ön. Det går regelbundna bussar från Aegina till destinationer på ön såsom Agia Marina och Portes, en fiskehamn på östkusten. Andra attraktioner som finns på ön är Aphaea templet, som dedikerades till dess namne, en gudinna som senare förknippades med Athena. Templet var en del av det förkristliga, liksidiga triangeln av tempel, Athenian Parthenon och Poseidon templet i Sounion inkluderade. Det finns också ett kloster, Agios Nectarios, som dedikerades till Sankt Nectarios, ett nytt helgon från den grekiska ortodoxa kyrkan.