COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Egina - Agistri Myli är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

3325 färjerutter och 764 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

För mer information, besök vår sida om Färjor från Saroniska till Grekland

Rederier som åker mellan Egina och Agistri Myli

    • 4 Sailings Daily 10 min
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 10 min
    • Get price

Färja från Egina till Agistri Myli

Egina Agistri Myli-rutten går mellan Saroniska och Grekland och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Aegean Flying Dolphins trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per dag med en restid på runt 10 minuter när Hellenic Seaways servicen kör upp till 4 gånger per dag med en resetid från 10 minuter.

Det finns totalt 56 linjer att välja på vecka om du vill åka Egina Agistri Myli-rutten mellan Saroniska och Grekland. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Egina

Ön Aegina är en av de grekiska saroniska öarna och är belägen ca 27 km från Aten. Ön är triangelformad och är ca 10 km lång och 14,5 km bred. Ca 2/3 av ön består av en icke aktiv vulkan och norra och västra sidan består av odlingslandskap där de odlar en mix av spannmål, bomull, vinrankor, mandlar, oliver och fikon.

Öns stränder är en populär turistattraktion, speciellt eftersom färjan Hydrofoil bara tar 40 min från Piraeus till ön. Det går regelbundna bussar från Aegina till destinationer på ön såsom Agia Marina och Portes, en fiskehamn på östkusten. Andra attraktioner som finns på ön är Aphaea templet, som dedikerades till dess namne, en gudinna som senare förknippades med Athena. Templet var en del av det förkristliga, liksidiga triangeln av tempel, Athenian Parthenon och Poseidon templet i Sounion inkluderade. Det finns också ett kloster, Agios Nectarios, som dedikerades till Sankt Nectarios, ett nytt helgon från den grekiska ortodoxa kyrkan.