Karlovassi
Aten (Pireus)
Färjor till Aten
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur
Karlovassi - Aten (Pireus) är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Färja från Karlovassi till Pireus

Karlovassi Pireus-rutten går mellan Samos och Aten. För tillfället finns det endast ett rederi som trafikerar denna sträcka, Hellenic Seaways. Färjor avgår upp till 7 gånger vecka med en resetid på ca 7 timmar 30 minuter.

Färjetrafiken på Karlovassi Pireus-linjen kan variera beroende på säsong. Vi rekommenderar att använda vårt bokningssystem för att få den senaste informationen.

Karlovassi till Aten (Pireus) färjealternativ

För mer information, besök vår sida om Färjor från Samos till Aten
Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

De mest populära frågorna

 • Hur länge tar färjan från Karlovassi till Aten (Pireus)?

  Färjeresan från Karlovassi till Aten (Pireus) tar ungefär 7h 30m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.
 • Vad kostar färjan från Karlovassi till Aten (Pireus)?

  Priserna för färjan mellan Karlovassi - Aten (Pireus) varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 143 €.
 • Vilka rederier trafikerar rutten mellan Karlovassi - Aten (Pireus)?

  1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Karlovassi och Aten (Pireus), dessa är
  • Hellenic Seaways
 • Hur bokar jag färjebiljetter mellan Karlovassi - Aten (Pireus)?

  Hos oss hittar du billiga färjor mellan Karlovassi - Aten (Pireus), kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.
 • Kan jag resa utan bil på färjan mellan Karlovassi - Aten (Pireus)?

  Ja, mellan Karlovassi - Aten (Pireus) kan du resan utan bil med
  • Hellenic Seaways
 • Kan jag ta med bilen på färjan mellan Karlovassi - Aten (Pireus)?

  Ja, du kan resa med bil mellan Karlovassi - Aten (Pireus) med
  • Hellenic Seaways
 • Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Karlovassi - Aten (Pireus)?

  Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
  • Hellenic Seaways
 • Vad är avståndet från Karlovassi till Aten (Pireus)?

  Det är uppskattningsvis 182 sjömil mellan Karlovassi och Aten (Pireus).

Guide till Karlovassi

Karlovassi är en stad på den grekiska ön Samos i nordegeiska havet. Staden ligger på norra sidan av ön och har en lång och rik historia inom näringsliv och kultur. Fram till början av 2000-talet var staden känd för sin garveri- och tobakstillverkning. I staden visar garverimuseet den långa traditionen av stadens garveri som går tillbaka till antiken. Museet visar de verktyg och metoder för läderbearbetning och visar besökarna var dussintals garverier var belägna i Samos under 2000-talet. Arkitektoniskt, har staden många fantastiska neoklassiska herrgårdar som kan ses tillsammans med resterna av de stora stenfabrikerna.

Då Karlovassi också är en ganska stor hamn finns det gott om färjeförbindelser till andra öar och till det grekiska fastlandet. Destinationer tillgängliga från Karlovassi inkluderar Pireus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros och Kavala.


Guide till Pireus

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits


Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.