Aegiali till Pireus färja

Aegiali Pireus rutten ansluter Kykladerna med Athen. För tillfället finns det endast ett rederi som kör på denna rutt, Blue Star Ferries. Det finns överfarter upp till 4 gånger vecka med en resetid från ca 8 timmar 5 minuter.

Aegiali Pireus seglingens varaktighet och frekvens kan variera från säsong till säsong, så vi skulle råda dig att göra en extra kontroll för att få den mest uppdaterade informationen.

Aegiali till Pireus färjealternativ

För mer information besök vår Färjor från Kykladerna till Athen sida.

Aegiali - Pireus färjerederier

  • Blue Star Ferries
    • 4 Avgångar per vecka 8 tim 5 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Aegiali Pireus

Priserna som visas är de genomsnittliga priserna för enkel resa som våra kunder har betalat. Den vanligaste bokningen på rutten Aegiali Pireus är en bil och 2 passagerare.

Pireus guide

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits