Färja från Katapola till Pireus

Katapola Pireus-rutten går mellan Kykladerna och Aten och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Blue Star Ferries trafikerar den här sträckan upp till 4 gånger per vecka med en restid på runt 5 timmar 35 minuter när SeaJets servicen kör upp till 3 gånger per vecka med en resetid från 7 tim 25 min.

Det finns totalt 7 linjer att välja på vecka om du vill åka Katapola Pireus-rutten mellan Kykladerna och Aten. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Katapola och Pireus

  • Blue Star Ferries
    • 4 avgångar per vecka 5 tim 35 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 3 avgångar per vecka 7 tim 25 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Katapola Pireus

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Katapola Pireus-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Pireus

Den grekiska staden och hamnen i Pireus är en stor grekisk hamn och en av de största i hela Medelhavet. Det är en viktig stad och ofta anses vara en förort till Aten som ligger bara några minuter bort. Piraeus har blivit något av en knutpunkt för färjenät runt Egeiska havet och samtidigt dess närhet till Aten innebär att det ofta går samman omärkligt med den grekiska huvudstaden dess havet erbjuder en mycket annorlunda och distinkt utseende. Många besökare till Pireus kommer att tycka att den mest tilltalande delen av staden ligger runt sin östligaste kvartalet tillsammans både Mikrolimano hamnen och Zea Marina. Denna strandområde är full av strandnära restauranger, barer och nattklubbar och förbättrades avsevärt i tid för de senaste OS i Aten med skapandet av en vacker hamn strandpromenaden kantad med träd och passerar den medeltida stadsmuren, som erbjuder en inblick och historisk information om stadens rika förflutna.


Undo edits