Färja från Katapola till Paros

Katapola Paros-rutten går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för nuvarande av 2 rederier. Blue Star Ferries trafikerar den här sträckan upp till 9 gånger per vecka med en restid på runt 2 timmar 10 minuter när SeaJets servicen kör upp till 7 gånger per vecka med en resetid från 3 tim 45 min.

Det finns totalt 16 linjer att välja på vecka om du vill åka Katapola Paros-rutten mellan Kykladerna och Kykladerna. Jämför nu och hitta resan som passar dig bäst.

Rederier som åker mellan Katapola och Paros

  • Blue Star Ferries
    • 9 avgångar per vecka 2 tim 10 min
    • Få pris
  • SeaJets
    • 7 avgångar per vecka 3 tim 45 min
    • Få pris

Genomsnittligt pris för Katapola Paros

Priserna som visas är vad våra kunder i snitt betalat för en enkelresa. Den vanligaste bokningen på Katapola Paros-rutten är för en bil och 2 passagerare.

Guide till Paros

Den grekiska ön Paros är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet. Det är en mycket populär semesterdestination och ligger bara en kort hop från ön Naxos, cirka en timme med färja. Paros har fått ett rykte om att vara en extremt välkomnande trevlig ö. Det är den näst största av Kykladerna och är fullmatat med kvalitet attraktioner för alla. Besökare på Paros kommer att kunna delta i vattensporter, njuta av de grekiska tavernor kantar Parikia havet, och utforska kyrkan Panagia Ekatantapiliani, som är känd för att går tillbaka så långt som 326 e Kr. Det finns också ett antal stränder på Paros, såsom Agia Irini, Farangas, Kato och Logaras.

Öns hamn är i Parikia och är värd både konventionella färjor och höghastighetsfärjor. Färjor avgår generellt till Pireus och till de andra öarna i Kykladerna.