COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Katapola - Paros är en av de mest populära linjerna och biljetterna tar ofta slut under högsäsong
Tips: Vänta inte tills det är försent! Boka nu för att försäkra dig om att du kommer med den avgången du tänkt dig.

Varför använda
Direct Ferries?

4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen

Över 2,5 miljoner nöjda kunder

Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter

Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder

Ombord på färjorna

Rederier som åker mellan Katapola och Paros

  • 7 Sailings Weekly 2 hr 20 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 3 hr 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr 25 min
  • Get price

Färja från Katapola till Paros

Katapola Paros-linjen går mellan Kykladerna och Kykladerna och trafikeras för tillfället av 3 rederier. Blue Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka, SeaJets 2 gånger per vecka & Golden Star Ferries kör upp till 7 gånger vecka.

Det är totalt 16 avgångar vecka på sträckan Katapola Paros mellan Kykladerna och Kykladerna ombord 3 olika rederier. Jämför priser och tider nu och hitta resan som passar dig bäst.

Guide till Katapola

Katapola är den största färjehamn på ön Amorgos - längst öster om den grekiska Kykladerna ögruppen, och är den närmaste ön till den intilliggande Dodekanesos ögruppen.


Guide till Paros

Den grekiska ön Paros är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet. Det är en mycket populär semesterdestination och ligger bara en kort hop från ön Naxos, cirka en timme med färja. Paros har fått ett rykte om att vara en extremt välkomnande trevlig ö. Det är den näst största av Kykladerna och är fullmatat med kvalitet attraktioner för alla. Besökare på Paros kommer att kunna delta i vattensporter, njuta av de grekiska tavernor kantar Parikia havet, och utforska kyrkan Panagia Ekatantapiliani, som är känd för att går tillbaka så långt som 326 e Kr. Det finns också ett antal stränder på Paros, såsom Agia Irini, Farangas, Kato och Logaras.

Öns hamn är i Parikia och är värd både konventionella färjor och höghastighetsfärjor. Färjor avgår generellt till Pireus och till de andra öarna i Kykladerna.