Aegiali
Paros
Färjor till Kykladerna
Öppen biljett??

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Öppen biljett?

Öppna biljetter är giltiga i upp till 12 månader från boknings datumet (se biljett villkoren).

Reseuppgifter
Utresa
Tur/Retur

Färjor från Aegiali (Amorgos) till Paros

Vi erbjuder upp till 1 dagliga avgångar och 3 i veckan mellan Aegiali (Amorgos) och Paros. . Denna sträcka trafikeras av 2 rederier, Blue Star Ferries & SAOS Ferries. Tidtabeller kan ändras beroende på när under året du ska resa. Använd vårt prisvertyg för att hitta uppdaterade priser och avgångstider för färjor mellan Aegiali (Amorgos) och Paros.

Tidtabeller Aegiali (Amorgos) till Paros

Den tidigaste färjan mellan Aegiali (Amorgos) och Paros avgår vanligtvis från Aegiali (Amorgos) ca 06:55. I genomsnitt tar en överfart 3h 24m, som snabbast tar rutten ungefär 3h 20m.

Färjepriser mellan Aegiali (Amorgos) och Paros

Priserna på en överfast från Aegiali (Amorgos) till Paros varierar oftast mellan 363kr och 1169kr*. Genomsnittspriset är 766kr*. De billigaste priserna mellan Aegiali (Amorgos) och Paros är ca 363kr*. Genomsnittspriset för en fotpassagerare är 753kr*. Genomsnittspriset för en bil är 1733kr*.

Priserna varierar beroende på antalet passagerare, fordonstyp samt avgångstid.

Hur långt är det mellan Paros och Aegiali (Amorgos)?

Det är ungefär 58.3 miles (93.8km) eller 50.6 sjömil mellan Aegiali (Amorgos) och Paros.

Kan jag resa med bil mellan Aegiali (Amorgos) och Paros?

Ja, med Blue Star Ferries, SAOS Ferries kan du resa med bil på sträckan mellan Aegiali (Amorgos) och Paros. Använd vårt prisverktyg för att hitta aktuella priser för att resa med bil mellan Aegiali (Amorgos) och Paros.

Kan jag resa som fotpassagerare mellan Aegiali (Amorgos) och Paros?

Ja, fotpassagerare kan resa med Blue Star Ferries, SAOS Ferries mellan Aegiali (Amorgos) och Paros.

Aegiali till Paros färjealternativ

Varför använda Direct Ferries?
category
4412 färjerutter och 901 hamnar runt om i världen
category
Över 2,5 miljoner nöjda kunder
category
Vi arrangerar årligen fler än 1,2 miljoner överfarter
category
Vi gör dagligen upp till 1 miljoner prisjämförelser för våra kunder
Aegiali (Amorgos) - Paros Sammanfattning av rutt
Avgångsland Grekland
Destination Land Grekland
Antal operatörer 2
Operatörer Blue Star Ferries & SAOS Ferries
Genomsnittligt pris 799 kr.*
Genomsnittliga avgångar per vecka 3
Genomsnittlig seglingstid 3h 24m
Snabbaste seglingens längd 3h 20m
Första färjan 06:55
Sista färjan 19:50
Avstånd 50 nautiska mil

* Priserna kan komma att ändras, priserna är hämtade från de senaste 30 dagarna, senast uppdaterade 2024-07-02.

De mest populära frågorna

Hur länge tar färjan från Aegiali till Paros?

Färjeresan från Aegiali till Paros tar ungefär 3h 25m. Restider kan variera beroende på när under året som du reser, vi rekommenderar att du kollar med rederiet för att vara säker.

Vad kostar färjan från Aegiali till Paros?

Priserna för färjan mellan Aegiali - Paros varierar beroende på när under året som du reser. Det genomsnittliga priset för denna rutt är 75 €. Priset är exklusive bokningsavgifter.

Vilka rederier trafikerar rutten mellan Aegiali - Paros?

1 färjebolag trafikerar sträckan mellan Aegiali och Paros, dessa är
 • Blue Star Ferries

Hur bokar jag färjebiljetter mellan Aegiali - Paros?

Hos oss hittar du billiga färjor mellan Aegiali - Paros, kolla in våra erbjudanden för att få tillgång till de lägsta priserna.

Kan jag resa utan bil på färjan mellan Aegiali - Paros?

Ja, mellan Aegiali - Paros kan du resan utan bil med
 • Blue Star Ferries

Kan jag ta med bilen på färjan mellan Aegiali - Paros?

Ja, du kan resa med bil mellan Aegiali - Paros med
 • Blue Star Ferries

Kan jag resa med ett husdjur på färjan mellan Aegiali - Paros?

Ja, husdjur är tillåtna ombord på färjan. Du kan behöva ett djurpass eller andra dokument för att få gå ombord. Kontrollera de berörda myndigheternas webbplatser för mer information. Du kan för närvarande resa med ditt husdjur med dessa färjeoperatörer
 • Blue Star Ferries

Vad är avståndet från Aegiali till Paros?

Det är uppskattningsvis 50 sjömil mellan Aegiali och Paros.

Så tycker våra kunder om Färjor från Aegiali till Paros

 • "Naxos - Amorgos"

  Skönt med stor färja med plats på däck. Pålitligt och prisvärt.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Most things very good."

  Impossibel to sit in the cafe and eat, from the beginning people was sitting there for the whole trip, even sleeping. Often using 2 chairs (one for their foots)

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • "Ta båten"

  Bra avgångstid för att passa vår resplan från Pireus till Naxos. Inga problem med den 5 timmar långa resan då ytorna var stora att röra sig på och säten bekväma. Begränsat utbud i cateringen för en så lång resa.

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre
 • " Naxos"

  Underbara Grekland leverar igen! Varför resa med charter när det är så lätt att boka och resa på egen hand!!! Denna resa gjorde jag med min man och våra flickor på 3 och 5 år! Resan började 31 maj, perfekt tid i Grekland, och varade till 15 juni. Vi flög från Köpenhamn till Athen med Sas väldigt smidigt. Landade vid lunch och tog taxi till Pireus, buss rekommenderas ej! Båten gick på eftermiddagen så vi hade gott om tid. Med bokningsnumret fick vi de riktiga biljetterna nere i hamnen på Blue Ferries kontor! Vi gick ombord på färjan sökert 1 timme innan ávgång! Reßer ni med barn så ta med sysselsättning då det ej finns lekrum eller liknande ombord. Jag rekommenderar ej snabbfärjor när man reser med barn då mam ej ksn röra sig fritt ombord på dessa! Turen till Naxos tog ca 5 timmar men tiden gick väldigt fort! Vid 22 tiden hade vi nått vår destination helt enligt tidtsbell. Naxos är en härlig ö med vackra sandstränder utan stora hotellkomplex typ all inklusive/bamseklubbar! Passar vår familj utmärkt! Vi bodde på Hotel Katarina i byn bredvid Naxos stad! Perfekt familje hotell nära stranden som kan rekommenderas varmt! Efter lite mer än 2 veckor på Naxos kände vi oss redo att åka hem, båten gick till Athen på morgonen så vid lunch var vi i Ahten och på kvällen flög vi åter till Köpenhamn! Ha alltis gott om tid när man resor är mitt tips, semester är just att slippa stressa!!

  'Blue Star Naxos' travelled on Blue Star Naxos

  Lӓs mer Läs mindre

Guide till Aegiali

Amorgos är den ö som ligger längst österut av de grekiska cykladöarna. Öarna har många kvarlevor från äldre civilisationer. Amorgos kännetecknas av storleken och kvaliten på murarna som omger staden Arkesini, de gamla tornen vars delar är spridda over ön, de gamla gravarna, stenverktygen, inskriptionerna, kärlen och andra antikviteter.

Klostret Panagia Hozoviotissa finns på klippsidan, nordöst om Chora. Det byggdes tidigt under 1000-talet för at skydda en religiös ikon, daterad 812, från inkräktare. Ikonen finns för allmän beskådan inne i klostret.

Ön är kopplad till hamnen i Piraeus på fastlandet och det finns färjeförbindelser till Kreta, Naxos, Syros, Paros, Koufonissi, Schinoussa, Donoussa och Astypalea. De två hamnarna på Amorgos dit färjorna ankommer är Katapola och Aegiali (det ändras på jämna och ojämna dagar). Resan från hamnen i Piraeus till någon av dessa två hamnarna tar ca 7 tim och 3 min.


Guide till Paros

Den grekiska ön Paros är en del av Kykladerna ögrupp i Egeiska havet. Det är en mycket populär semesterdestination och ligger bara en kort hop från ön Naxos, cirka en timme med färja. Paros har fått ett rykte om att vara en extremt välkomnande trevlig ö. Det är den näst största av Kykladerna och är fullmatat med kvalitet attraktioner för alla. Besökare på Paros kommer att kunna delta i vattensporter, njuta av de grekiska tavernor kantar Parikia havet, och utforska kyrkan Panagia Ekatantapiliani, som är känd för att går tillbaka så långt som 326 e Kr. Det finns också ett antal stränder på Paros, såsom Agia Irini, Farangas, Kato och Logaras.

Öns hamn är i Parikia och är värd både konventionella färjor och höghastighetsfärjor. Färjor avgår generellt till Pireus och till de andra öarna i Kykladerna.


Aegiali till Paros Tidtabeller för färjor

Färjetider mellan 15/07/2024 och 2024-07-21


Operatör Avgångstid Ankomsttid Restid Seglingsdagar
Blue Star Ferries 19:50 23:15 3 timmar 25 minuter Tis, Tors, Lör, Sön

Ombord på färjorna

Kundtjänst

Besök vår kundtjänstsida för att hitta användbar information om att resa med färja, våra vanliga frågor och hur du kontaktar oss för att få hjälp med din bokning.